Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pamätáte si Honzíka Novotného? Predstavujeme ženu jeho života!

Jan Novotný už nehľadá nevestu, venuje sa partnerke a malej dcérke. Zobraziť galériu (5)
Jan Novotný už nehľadá nevestu, venuje sa partnerke a malej dcérke.

MNÍCHOV - Stále sa neoženil! Jan Novotný (35) v markizáckej šou Nevesta pre milionára síce ženu svojho života nenašiel, no svoje srdce aj tak venoval Slovenke. A to atraktívnej Žilinčanke Monike (27), s ktorou si založili rodinu. Páriku sa pred rokom narodila dcéra Elizabeth (1). Pozrite si, ako vyzerá to najväčšie zlatíčko bývalého napomádovaného seladona. Otcovi malá slečna akoby z oka vypadla.

Túto ženu miluje najviac! Jan Novotný prišiel kedysi na Slovensko v súvislosti s nakrúcaním šou Nevesta pre milionára. Svoju vyvolenú však pred kamerami nenašiel. No napriek tomu sa mu naša krajina v tomto smere stala osudovou. Stretol tu totiž Žilinčanku Moniku, ktorá opantala jeho srdce.

Blondínka sa síce už v roku 2012 prezentovala ako zasnúbená, no podľa našich informácií páriku svadobné zvony ešte nebili. Zato však majú spolu Jan a Monika dieťa. Dcéra Elizabeth sa narodila 25. mája 2013 a pred pár dňami teda oslavovala svoj prvý rok. 

Honzíkovým zlatíčkom sa na sociálnej sieti pochválila riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, ktorá je krstnou mamou dievčatka. „Mám najkrajšie krstniatko na svete,” hrdila sa bývalá markizáčka. Ako poznamenali niektorí z diskutujúcich, malá slečna by svojho tatka veru nezaprela. Čo myslíte? Vyjadriť svoj názor môžete v ankete pod článkom.

Malá Elizabeth je celý tatko. Honzík Novotný gény nezaprie.
Zobraziť galériu (5)
Malá Elizabeth je celý tatko. Honzík Novotný gény nezaprie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu