Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Drsný odkaz pre Ďurianovú: Po 13 rokoch v brandži si musí vypočuť slová, ktoré bolia!

S Mariannou Ďurianovou podľa našich informácií už v Jojke nerátajú. Zobraziť galériu (6)
S Mariannou Ďurianovou podľa našich informácií už v Jojke nerátajú.

BRATISLAVA – Nikto ju nechce! Bývalá markizáčka Marianna Ďurianová (37) zatúžila začiatkom roka po zmene. S vidinou lepšieho angažmán v konkurenčnej Jojke preto dala po trinástich rokoch výpoveď v Záhorskej Bystrici. Ako sa však ukázalo, prerátala sa. Na Kolibe totiž pre ostrieľanú moderátorku vhodný flek nenašli. A podľa našich informácií už hľadanie aj definitívne zabalili. Dokonca sa už otázkou jej obsadenia ani nezaoberajú.

Keby sa Marianna Ďurianová začiatkom roka neunáhlila, mohla si aj naďalej počas víkendov pokojne hlásiť markizácke televízne noviny. Keď však dal jej kolega Pavel Bruchala po trinástich rokoch v Záhorskej Bystrici výpoveď, blondínka ho bezhlavo nasledovala.

Vtedajší generálny riaditeľ František Borovský totiž plánoval spustenie dvoch nových formátov - rannej a večernej publicistickej relácie, v ktorých mali hviezdiť práve bývalí markizáci. S výmenou na vedúcom poste sa však situácia v Jojke zmenila.

Zatiaľ čo Bruchala moderuje reláciu Dobré ráno spoločne s Lenkou Čvirikovou Hriadelovou, Marianna Ďurianová dopadla zle. Na Kolibe totiž pre ňu nenašli žiadne uplatnenie. A podľa našich informácií už ani nehľadajú. S bývalou markizáčkou už vraj do budúcna vôbec nerátajú.

Tieto zistenia nepriamo potvrdzujú aj oficiálne vyjadrenia z Koliby. „Marianna Ďurianová nie je v tejto chvíli témou dňa. Momentálne riešime iné priority televízie. Je pravda, že sme pre ňu zatiaľ nenašli vhodný formát,” reagovala hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová.

Speje teda mediálna kariéra kedysi obľúbenej moderátorky do záhuby? Generálny riaditeľ Markízy Matthias Settele otvorene priznal, že dvere do Záhorskej Bystrice má plavovláska definitívne zatvorené. A vo verejnoprávnej televízii to taktiež nevyzerá vôbec ružovo...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu