Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Výstredné okuliare, biely chrup: Takto vyzerá mamina Zdenky Prednej!

Zdenka Predná sa pochválila svojou sympatickou maminou Máriou. Zobraziť galériu (4)
Zdenka Predná sa pochválila svojou sympatickou maminou Máriou.

BRATISLAVA – A je to jasné! Zdenka Predná (30) je charakteristická šibalským úsmevom a veľkou charizmou. Ak si niekto kládol otázku, po kom to zdedila, dostal v týchto dňoch odpoveď. Speváčka sa totiž na sociálnej sieti pochválila fotografiou svojej sympatickej maminy.

Ako sestry! Zdenka Predná sa so svojimi priaznivcami delí prostredníctvom sociálnych sietí aj o svoje súkromie. Do neho pochopiteľne patrí i speváčkina mama Mária, ktorú doposiaľ verejnosť nemala veľmi možnosť poznať. Pri pohľade na fotografiu zachytávajúcu spomínané dámy je jasné, že genetiku nejde oklamať. Zdenka je šarmantná a miluje nezvyčajné módne doplnky - rovnako ako jej mamina.

V súvislosti s tým nás zaujímalo aj to, ako spolu navzájom vychádzajú. „Čím som staršia, tým viac pre mňa mamina znamená. Je mojou dôverníčkou a zároveň kamarátkou, ktorá mi mimochodom stále kradne veci na oblečenie,” prezradila s úsmevom Zdenka. „Taktiež je mojou poradkyňou v oblasti módy a kozmetiky, keďže vlastní kozmetický a nechtový salón,” uzavrela tému speváčka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu