Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Telá tuningových sexíc sa poriadne zapotili: Pozrite na tie RICI a CICI!

Finalistky Miss Carat Tuning sa poctivo pripravujú na finálový večer. Svoje telá mučia v posilňovni. Zobraziť galériu (10)
Finalistky Miss Carat Tuning sa poctivo pripravujú na finálový večer. Svoje telá mučia v posilňovni.

BRATISLAVA - Wow, to sú ale ženy! Tieto slová zrejme napadli nejednému návštevníkovi posilňovne Fit Up, keď zbadal finalistky súťaže Miss Carat Tuning 2014. Sexi dievčatá tam totiž v týchto dňoch mučia svoje telá a poctivo sa pripravujú na finálový večer, ktorý sa bude konať predposledný júnový víkend v Piešťanoch. Krásky predviedli vo fitnesscentre okrem dobrej kondičky aj nadupané výstrihy a zaoblené zadočky.

Ako už býva zvykom, počas predposledného júnového víkendu sa aj tento rok bude konať v poradí už 11. ročník najväčšieho motoristického zrazu na Slovensku. Vyvrcholením podujatia býva voľba novej Miss Carat Tuning. O prestížny titul už o dva týždne zabojuje presne 10 dievčat. A keďže konkurencia je naozaj veľká a finále sa nezadržateľne blíži, slečny v týchto dňoch mučia svoje telá vo fitnesscentre Fit Up. 

Práve tam sa nám finalistky počas jedného z tréningov podarilo zachytiť. A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Všetkým sa mihali pred očami napratané výstrihy, ale aj kratučké nohavice, ktoré odhaľovali dievčatám vypracované zadočky. Niet preto divu, že adeptky na titul Miss Carat Tuning upútali pozornosť všetkých prítomných - toľko sexi krások pokope sa totiž len tak nevidí. 

Chcete tieto dračice vidieť naživo? Lístky na podujatie nájdete v sieti predpredaj.sk>>

Sledujte TOPKY TV: Dievčatá dali poriadne zabrať svojim krivkám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu