Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Petrovi Batthyánymu ničí život vlastná dcéra: Skoro som zošalel!

Peter Batthyány a jeho dcéra Petra majú už dlhé roky napäté vzťahy. Zobraziť galériu (6)
Peter Batthyány a jeho dcéra Petra majú už dlhé roky napäté vzťahy.

BRATISLAVA – Zlomený! Peter Batthyány (46) rozdáva v jojkárskom sitkome Profesionáli úsmevy na všetky strany, no v súkromí prežíva peklo. Dôvodom sú súdne ťahanice s dcérou Petrou (20), ktorú má z prvého manželstva. Tá od otca požaduje výživné vo výške 1 200 eur mesačne. Obľúbený herec sa netají tým, že kvôli konfliktu s vlastným dieťaťom sa psychicky zosypal.

Blízki a priatelia Petra Batthyányho veľmi dobre vedia, že herec má so svojou dvadsaťročnou dcérou Petrou už dlhodobo napäté vzťahy. Tie vyvrcholili nedávno, keď sa stretli na súde. Podľa informácií, ktoré prinieslo aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní, dvadsaťročná študentka totiž od svojho prominentného tatka požadovala zvýšenie alimentov na 1 200 eur mesačne. Svoje náklady na život odôvodnila blondínka skutočne zaujímavo. Na kozmetiku vraj dáva 300 eur, 200 eur potrebuje na lízing auta, 50 eur ju stojí parkovné a za mobil utratí v priebehu mesiaca zhruba 130 eur.

Súd ale v tejto veci vyhovel napokon Batthyánymu. Ten Petre pôvodne platil mesačné alimenty vo výške 450 eur. „Výživné znížili na 300 eur mesačne s tým, že dcéra pána Batthyányho je povinná vrátiť mu výživné, ktoré bolo od 1. 6. 2013 zaplatené nad rámec 300 eur. Rozsudok ešte nie je právoplatný, pätnásťdňová lehota na odvolanie začne plynúť po doručení rozsudku,” povedal pre Plus 7 dní hercov advokát Martin Priecel.

V rozhovore pre spomínaný týždenník sa herec netajil tým, že počas pondelkového súdneho pojednávania prežíval doslova peklo. „Nikomu to neprajem. Keď sa to celé začalo a proti mne sedela moja vlastná dcéra, skoro som zomrel, myslel som si, že zošaliem. Je to strašný pocit,” prezradil Batthyány, ktorému vraj vyhŕkli aj slzy. „Vyšiel som z pojednávacej miestnosti a na chodbe na mňa jej matka kričala ako na nejakého psa. Vonku som sa musel oprieť o stĺp, lebo som mal pred očami tmu,” dodal. Pre zlý zdravotný stav nakoniec skončil v nemocnici, kde musel dostať infúziu. 

So samotným Batthyánym sa nám spojiť nepodarilo. Z jeho okolia sme sa však dozvedeli, že nepríjemnostiam v ten deň nebolo koniec. „Petra akoby kašľala na výrok súdu a poslala na otca policajtov kvôli neplateniu výživného,” povedal nám náš zdroj. Obľúbený umelec bol teda v pondelok kvôli nárokom svojej dcéry obháňaný ako kriminálnik. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu