Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Uniknuté VIDEO z českej relácie: Popletená pani kandiduje na hlupaňu roka!

Z tejto pani sa smeje celé Česko. Zobraziť galériu (2)
Z tejto pani sa smeje celé Česko.

PRAHA - Smeje sa z nej celé Česko! Tvorcovia rôznych televíznych programov sa pri svojej práci rozhodne nenudia. Svoj podiel na tom často nesú práve súťažiaci „z ľudu”. Pred kamerami totiž občas povedia alebo urobia to, čo by nemali. U našich západných susedov je najnovším hitom zmätená účastníčka kuchárskej šou Prostřeno, ktorú vysiela televízia Prima.

Bola úplne mimo! Relácia Prostřeno, ktorá je obdobou markizáckej Bez servítky, sa v Čechách teší veľkej obľube. Hoci u nás bol program zrušený, u našich susedov majú amatérski kuchári stále možnosť zmerať si navzájom sily. Ambíciu predviesť svoje kulinárske umenie mala aj pani Šárka. Tá však namiesto pochvál zožala za televízne účinkovanie obrovský výsmech.

Na verejnosť totiž unikli zábery zo zákulisia televízie Prima, ktoré vykresľujú pani Šárku v nelichotivom svetle. Keď totiž mala odpovedať na otázky dramaturgičky v prítomnom čase, svoje reakcie stavala do času minulého. A nedokázala to ovplyvniť, ani keď bola na chybu viackrát upozornená.

Či za Šárkinu popletenosť mohla nervozita, nevedno. Isté je, že na internete si už vyslúžila množstvo urážlivých prívlastkov. „Aká tréma? Slepica to bola... Je!,” reagoval jeden z divákov relácie. A ďalší sa nadšene pridávali. „Tak ona je skutočne také teliatko,” znel ďalší z komentárov. Nech už je váš názor na zmätenú Šárku akýkoľvek, možno vám videá zo zákulisia zlepšia aspoň trošku náladu :) 

VIDEO: Súťažiaca z kuchárskej šou Prostřeno mala problém s prítomným časom.

VIDEO: Amatérske kuchárky potrápilo slovo "cheesecake".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu