Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka farmárka z Komisára Rexa: Nahé prsia ukázala Talianom!

Martina Štetiarová vytasila na Talianov svoje holé vnady. Zobraziť galériu (10)
Martina Štetiarová vytasila na Talianov svoje holé vnady. (Zdroj: Archív M.Š.)

BRATISLAVA - Sexi bohyňa! Tieto slová určite napadli mnohým Talianom, keď uvideli fotky takmer nahej markizáckej farmárky Martiny Štetiarovej (29). Zvodná blondínka, ktorá sa objavila dokonca aj v obľúbenom seriáli Komisár Rex, totiž pózovala pre jeden z miestnych magazínov. Oblečená len v mokrom a úplne priesvitnom tričku, či v ľahučkej spodnej bielizni, im svoje prsia naservírovala ako na striebornom podnose.

Martina Štetiarová, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v reality šou Farma a tiež topkárskej súťaži Dievča leta, sa v poslednej dobe má čím chváliť. Po tom, čo uplynulý rok získala titul Miss Carat Tuning a následne sa objavila aj v úspešnom seriáli Komisár Rex, sa jej ponuky zo zahraničia len tak hrnú

Nedávno napríklad zmyselná blondínka nafotila poriadne zvodné fotky do istého talianskeho magazínu. A rozhodne sa je na čo pozerať. Markizácka farmárka totiž svoje nahé prsia zahalila len do mokrého, úplne priesvitného tielka, či do ľahučkej čipkovanej podprsenky. 

Toto všetko stihla ešte predtým, ako odletela do ďalekej Číny, kde v týchto dňoch reprezentuje Slovensko na svetovej súťaži krásy World Super Model. Ako sa sama Štetiarová vyjadrila, za čoraz väčšie úspechy v kariére vďačí najmä titulu Miss Carat Tuning. „Súťaž mi otvorila brány do sveta modelingu a priniesla mi nové kontakty a možnosti. Ponuky pribúdajú a už koncom júna ma čaká ďalšia svetová súťaž. Samozrejme, ešte predtým pôjdem odovzdať korunku novej Miss,“ povedala pre topky.sk modelka.

Martina Štetiarová sa odhalila pre taliansky magazín.
Zobraziť galériu (10)
Martina Štetiarová sa odhalila pre taliansky magazín.  (Zdroj: Archív M.Š.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu