Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Morbídnosť vdovca po Bartošovej nemá obdoby: Bude vám na zvracanie!

Josef Rychtář má doma kameň s vlasom mŕtvej Ivety Bartošovej. Ďalšie pozostatky sú v obálke. Zobraziť galériu (7)
Josef Rychtář má doma kameň s vlasom mŕtvej Ivety Bartošovej. Ďalšie pozostatky sú v obálke.

PRAHA - Neskutočne to preháňa! Josef Rychtář (56) sa po samovražde Ivety Bartošovej (†48) neustále predvádza pred fotoaparátmi a kamerami. Začalo to už pár hodín po smrti speváčky, kedy hladkal koľajnice, kde vyhasol jej život. Z miesta činu si domov odniesol jeden kameň. Ten už najnovšie ukázal aj médiám. Konkrétne redaktorke televízie Prima. Na "suveníre" bolo vidieť aj prilepený blondínkin vlas. Tým však zbierka nechutností nekončí. Bývalý ochrankár si dokonca odložil do obálky zoškrabanú krv.

Keď si Josef Rychtář niekoľko hodín po samovražde Ivety Bartošovej odnášal domov kameň z miesta jej smrti, mnohí krútili hlavou. Vdovec však predviedol ešte neuveriteľnejšiu vec. Túto morbídnu pamiatku si totiž nenechal len pre seba. Pochválil sa ňou aj pred kamerami. 

Urobil tak pri rozhovore pre televíziu Prima. „To je kameň, ktorý som zobral na tom mieste, kde Ivetu našli. Na tom kameni utkvela krv mojej manželky,” prednášal redaktorke, akoby išlo o nejakú historickú relikviu. To však ešte nebolo všetko. 

Rychtář následne vzal do ruky obálku s nápisom Džambulka. Trať. nešťastie. To, čo v nej má uchované, považuje za speváčkinu krv. „Myslím, že to bude krv s niečím, čím to posypali, aby ju neutralizovali,” povedal Josef. Toto by asi žiadnemu súdnemu človeku nenapadlo. 

Psychologička, ktorú oslovil český denník Aha, bola jeho správaním tiež prekvapená. Vo svojej praxi sa totiž síce stretla s tým, že si pozostalí ponechali prstienky či vlasy mŕtveho človeka, no zaschnutú krv považuje za naozaj neobvyklú pamiatku. Možno práve aj kvôli morbídnosti túto časť reportáže televízia Prima nakoniec vo svojom Top Star magazíne neodvysielala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu