Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajšia Slovenka sa vydala: Nevesta so zvodným výstrihom!

Veronika Husárová si v sobotu podvečer zobrala svojho dlhoročného partnera Juraja Vágnera. Zobraziť galériu (16)
Veronika Husárová si v sobotu podvečer zobrala svojho dlhoročného partnera Juraja Vágnera.

MAĎARSKO - A už sú svoji! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (27) a jej partner Juraj Vágner (28) v sobotu podvečer spečatili svoju lásku svadbou. Čerství novomanželia si svoje áno povedali po približne jedenásťročnom vzťahu, za hranicami našej krajiny - v Maďarsku. Nevesta mala na sebe oblečené snehobiele svadobné šaty a pútala pozornosť zvodným výstrihom.

Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová má za sebou jeden z najdôležitejších dní svojho života. V sobotu o 17-tej hodine podvečer sa vydala za dlhoročného partnera Juraja Vágnera. Novomanželia si dali sľub vernosti v maďarskej dedinke Öttevény v miestnom kostole. Následná veselica sa konala v priam rozprávkovom kaštieli Chateau Földváry. Hoci išlo o pomerne malú svadbu, na ktorej sa zúčastnilo približne 50 hostí, vyšperkovaná bola do detailov.

„Pri jej organizácii sme sa riadili heslom: ‚Zo všetkého trošku‛. Chcela som tam mať aj veci možno nie tradičné, ale tie, čo sa mi páčia. Napríklad vypúšťanie motýľov, lampiónov šťastia, svadobné bublifuky na stoloch, či someliéra. Hlavne to bolo o detailoch,“ povedala pre topky.sk misska, ktorá si vraj prípravy na svoj veľký deň poriadne vychutnávala. „Všetko prebiehalo pokojne a s radosťou. Naozaj som si chcela užiť všetko od príprav až po svadbu,“ prezradila nám tmavovláska. 

Dvojica tvorí pár už takmer 11 rokov, no a práve na 10. výročie požiadal Juraj svoju dnes už manželku o ruku. „Na tento deň som sa naozaj tešila a som nesmierne šťastná, že som sa stala jeho ženou. Je to úžasný pocit,“ netajila nadšenie tesne po obrade sympatická kráska, ktorá ma spolu so svojou polovičkou v najbližších dňoch namierené na grécky Mykonos, kde strávia svadobnú cestu.

A ktovie, možno sa odtiaľ čerství novomanželia vrátia už traja. Ako nám totiž nevesta prezradila, potomkovi by sa nebránili. „Milujeme deti a sme obidvaja rodinné typy, takže určite by sme ratolesti chceli,“ povedala pani Vágnerová. My teda dvojici želáme, aby sa im na spoločnej ceste životom darilo.

Veronika Husárová sa vydávala v šatách s hlbokým výstrihom.
Zobraziť galériu (16)
Veronika Husárová sa vydávala v šatách s hlbokým výstrihom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu