Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Parišková opäť žúrovala sama: Aneta, kde máš vlastne muža?!

Aneta Parišková sa v minulosti objavila v spoločnosti aj s manželom, teraz ho však po boku nemá. Zobraziť galériu (8)
Aneta Parišková sa v minulosti objavila v spoločnosti aj s manželom, teraz ho však po boku nemá.

BRATISLAVA - Opustená! Aneta Parišková (40) sa v spoločnosti objavuje pomerne zriedkavo. Každému však pri takejto príležitosti vždy udrie do očí, že po jej boku niekto chýba. Rovnako aj túto stredu prišla na podujatie sama, bez manžela Marka Sedlmaira (33). A dôvodom neboli ich deti, o ktoré by sa Kanaďan musel starať. Aktuálne sa totiž opäť nenachádza na Slovensku - venuje sa pracovným aktivitám v zahraničí. Moderátorka je na všetko sama.

Musí sa obracať! Aneta Parišková má doma tri deti a okrem toho v Jojke vysiela aj namiesto kolegyne Hany Gallovej, ktorá nedávno porodila syna. No i napriek takejto zaneprázdnenosti sa blondínka v stredu objavila na módnej prehliadke a vyzerala skvelo, aj náladu mala výbornú. 

Jediné, čo kazilo dojem šťastnej mamičky a manželky, bol chýbajúci muž po jej boku. Kým v minulosti už Aneta niekoľkokrát vzala do spoločnosti aj otca svojich dvoch mladších synov, v poslednej dobe Marka Sedlmaira pri nej nevídať. 

Exotický Kanaďan má údajne pracovné záväzky v zahraničí. A nedávno kvôli nim opäť odišiel preč zo Slovenska. Aký je presný dôvod, nevieme. Blondínka totiž o manželovi odmieta čokoľvek prezradiť. 

V tejto súvislosti však vyznieva zaujímavo jej priznanie, že sa svojmu zákonitému príliš nevenuje. „Sebe a manželovi venujem len minimum času, točím sa vlastne len okolo detí a práce,” prezradila pre portál maminka.sk v rozhovore, ktorý vyšiel tento pondelok. Podľa tohto vyjadrenia by sa mohlo zdať, že si pri odlúčení snáď ani nechýbajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu