Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hrozivý vzhľad Ivety Bartošovej: Vyzerá to s ňou horšie, než sa pôvodne zdalo!

Iveta Bartošová znovu rozprúdila reči o svojom zdravotnom stave. Zobraziť galériu (5)
Iveta Bartošová znovu rozprúdila reči o svojom zdravotnom stave.

PRAHA - Prečo vyzerá tak zle? Iveta Bartošová (48) pred pár dňami poskytla rozhovor televízii Prima. Kto ju videl po dlhšom čase, zostal šokovaný. Kým pred pár mesiacmi pôsobila zdravo a šťastne, dnes je až príliš chudá a strhaná. Speváčka tento stav síce pripisuje nedávnej operácii zubov, no podľa českých médií je príčina oveľa vážnejšia. Vraj za tým môže byť prekonaná mŕtvica. O tej samotný postihnutý dokonca často ani nevie.

Čo sa jej stalo?! Iveta Bartošová sa dlhšie neobjavila na verejnosti a počas nedávnych narodenín akoby zmizla z povrchu zemského. Preto sa objavila v šoubiznisovej relácii televízie Prima, aby dokázala, že je v poriadku. 

Bohužiaľ, došlo k presnému opaku. Svojou vychudnutou postavou a strhanou tvárou všetkých doslova vystrašila. Iveta všetko ospravedlňuje januárovou operáciou zubov, po ktorej má údajne stuhnutú čeľusť a nemôže sa poriadne najesť. Podľa denníku Aha! však za zlou artikuláciou, povisnutým kútikom úst, neschopnosťou povedať súvislú vetu a za neustálym opieraním sa o manžela môžu byť aj vážnejšie zdravotné problémy. 

To, ako Bartošová vyzerá a hovorí, môže totiž svedčiť aj o prekonanej mŕtvici. Už minulý rok v lete sa ukázalo, že speváčkin mozog nie je úplne v poriadku. „Podstúpila vyšetrenie na CT a tam jej lekári povedali, že trpí vrodenou vadou - výduťou na mozgu,” prezradil vtedy manžel Josef Rychtář. Prasknutie tejto výdute môže mať za následok krvácanie do mozgu a následne cievnu príhodu. To, že sa niečo takéto stalo, si samotný pacient ani nemusí uvedomiť, mnohí ľudia na to prídu až vtedy, keď ich do nemocnice privedú iné zdravotné problémy. Umelkyňa by zrejme urobila najlepšie, keby si to čo najskôr namierila za lekárom...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu