Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsej odkryl tajomstvá života s Norou: Poviem, prečo som musel v manželstve chľastať!

Braňo Mojsej vo svojej autobiografii odkryl aj tajomstvá života s Norou. Zobraziť galériu (5)
Braňo Mojsej vo svojej autobiografii odkryl aj tajomstvá života s Norou.

BRATISLAVA – Otvoril svoju trinástu komnatu! Život kontroverzného Braňa Mojseja (45) je úzko spätý s alkoholom, vďaka ktorému sú jeho excesy dobre známe celému Slovensku. Najnovšie sa hudobník rozhodol priblížiť túto tienistú stránku svojho súkromia v knihe s názvom Vytriezvenie. V nej odkrýva viacero tajomstiev spätých s metlou ľudstva. Tá ovplyvnila aj jeho manželstvo s dnes už bývalou partnerkou Norou Mojsejovou (55). V publikácii prezradil, prečo hľadal počas spolunažívania s podnikateľkou útechu na dne pohárika.

Nora a Braňo Mojsejovci tvorili ešte donedávna dvojicu, ktorá mala v slovenskom šoubiznise špeciálne postavenie. Známi boli nielen svojou kontroverznosťou, ale v posledných rokoch tiež viacerými pokusmi o rozvod. Dôvod bol vždy jeden a ten istý. Hudobníkova závislosť od alkoholu a excesy, o ktorých hovorilo celé Slovensko. Podnikateľka sa však od svojho milého nechala vždy obmäkčiť. Teda až do novembra 2012, kedy jej došla trpezlivosť a súd jej žiadosti o rozvod vyhovel.

Nora odkryla detaily svojho života s alkoholikom vo svojej publikácii Narovinu. V týchto dňoch sa však hlási o slovo samotný Braňo, ktorý ponúka spoveď v knihe s názvom Vytriezvenie. V jednej z kapitol tejto novinky si hudobník zaspomínal aj na život s bohatou podnikateľkou. Ako tvrdí, práve tmavovláskina nenávisť k jeho synovi Braňovi ho dohnala k tomu, že začal pozerať na dno fľašky čoraz častejšie.

„Nemohol som si zvyknúť na to, že nevidím syna tak často ako predtým. Tak často, ako by som chcel... Mal som nové manželstvo a zrazu to nešlo. Svoje dni som delil na triezve a namočené v liehu,” hovorí vo svojej knihe Braňo. „Potreboval som od seba odohnať myšlienky, že som opustil syna, nevenujem sa mu a svoj žiaľ som utápal v alkohole. Liehový démon ma úplne ovládol,” dodáva.

Napokon, nie je žiadnym tajomstvom, že Nora nevedela Braňovho syna vystáť. Dokonca vo svojej knihe naznačila, že spevákov potomok mu v boji s alkoholom vôbec nepomáhal. Práve naopak. „Dnes som už presvedčená, že opitého Braňa rozvážal jeho syn a ťahal z neho peniaze. Toho mladého smrada nemôžem cítiť. Je to drzý nevychovanec, ktorému ide len o prachy,” nedávala si Mojsejová servítky pred ústa pri písaní svojej publikácie. Či by teda Braňovi intenzívny kontakt so synom pomohol v boji so závislosťou, s istotou povedať nevedno.  

Kniha Braňa Mojseja s názvom Vytriezvenie>>
Akciový balíček Mojsejovcov: Vytriezvenie + Narovinu za zvýhodnenú cenu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu