Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Od žiaľu nevedel stáť na nohách: Srdcervúci odkaz Roba Miklu do neba!

Robo Mikla prežíva náročné obdobie. Zobraziť galériu (3)
Robo Mikla prežíva náročné obdobie. (Zdroj: Facebook)

ŽIAR NAD HRONOM – Smútok a slzy! Spevák Robo Mikla (32) pred pár dňami pricestoval z USA späť na Slovensko. Domov ho spoza veľkej mláky pritiahla nešťastná udalosť. Minulý týždeň ho navždy opustila po dlhodobých problémoch so srdcom milovaná mama Magdaléna (†59). Tú predvčerom už aj pochoval. Ako prezradil priateľom na sociálnej sieti, rozlúčka bola preňho enormne náročná.

Robo Mikla prežíva v týchto dňoch ťažké obdobie. Príčinou je smrť milovanej osoby. Hoci Magdaléna nebola jeho biologickou matkou, vychovávala ho ako vlastného. Posledná rozlúčka s ňou bola pre speváka o to náročnejšia, že jej pred odchodom do neba nestačil povedať všetko, čo mal na srdci. „Myslel som, že ju stihnem a poviem jej dôležité veci. Boh ale vie, čo robí,” reagoval pre topky.sk interpret. „Letel som za ňou, ona umierala. Boli sme si asi bližšie, ako kedykoľvek predtým. Celý čas som na ňu myslel,” dodal zdrvene.

Predvčerom venoval mame bolestné vyznanie na sociálnej sieti. „Ľúbim ťa mama. Tak, ako som doteraz nevedel, že ma ľúbiš ty. Neuvedomoval som si to tak intenzívne. Mladý, prchký, divoký, stále sa učím,“ priblížil svoje pocity Robo, ktorý po pondelkovom pohrebe napísal: „Bol to ťažký deň. Ďakujem všetkým, ktorí sa modlili, všetkým, ktorí prišli a podopierali mňa i otca. Všetkým, ktorí na nás mysleli. Mala krásny pohreb. Taký, ako by si ho hrdo priala, myslím. Cítim mier a odpustenie. Ešte smútok, ale aj pokoj. Slzím, ale už je to v zmieri.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu