Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová je stotožnením krásy a krásu vie aj darovať: Pozrite sa ako

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Yes Visage)

Simona Krainová (41) opäť rozdávala radosť súťažiacim v súťaži o premenu. Pani Emília (44) vyhrala kompletnú celkovú premenu. Dnes sa pozrieme na premenu tváre, s ktorou má skúsenosť aj sama Simona.

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Za 1 hodinu mladšia o 10 rokov

„Mojím problémom neboli ani tak vrásky, ako skôr prepadnuté líca, čo mi vytváralo smutnú a neustále unavenú tvár. Nevedela som čo s tým. Kozmetika už nezaberala, ale na druhej strane, na klasický facelift som sa naozaj ešte necítila,“ zverila sa pani Emília. Pani Emília podstúpila modernú novinku v omladení a vypnutí tváre YES Lifting. „Ten „zavesí a upevní“ tvár, napraví a spomalí fyziologické zmeny poklesu tkaniva tváre a krku spôsobené starnutím,“ vysvetlila nám MUDr. Barbora Brezová z bratislavskej pobočky kliniky Yes Visage.

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

O liftingu vie aj Simona

YES Lifting je šetrná technika vypnutia pokožky, nápravy prepadnutých alebo poklesnutých líc a kontúr, čo vedie aj k vyhladeniu vrások. Všetko je riešené iba vpichmi špeciálnou kanylou, bez nutnosti použitia skalpela a akéhokoľvek odrezávania kože. Nevznikajú teda ani žiadne jazvy a zákrok sa vykonáva len v lokálnom znecitlivení, ktoré zaistí bezbolestný priebeh. Klient tak môže ihneď po zákroku odísť domov. Ako sme už spomenuli na začiatku, o YES Liftingu vie svoje aj sama Simona, pretože ho odporučila svojej sestre Yvonne, ktorá na ňom bola v ostravskej pobočke Kliniky Yes Visage a s výsledkom je tiež veľmi spokojná.

viac informácií o YES Liftingu teraz na www.yesvisage.sk

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Nový pohľad na svet

Padajúce viečka, ovisnutá koža, tukové telieska a vačky pod očami sú častým problémom, ktorý sa s pribúdajúcim vekom dotýka mnohých ľudí. Ovisnuté viečka trápili aj pani Emíliu. „Na klinikách Yes Visage využívame s úspechom najmodernejšiu techniku umožňujúcu vykonať úpravu viečok ambulantne a v oveľa kratšom časovom intervale, len v miestnom znecitlivení a s obmedzením viditeľných jaziev. Minimalizujeme opuchy či podliatiny a zároveň výrazne skracujeme dobu hojenia,“ povedal nám o zákroku plastický chirurg MUDr. Martin Paciorek.

viac informácií  o modernej plastickej chirurgii teraz na www.yesvisage.sk

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Kam chodia celebrity za krásou

Veľa nedostatkov tváre však môže veľmi ľahko vyriešiť estetická dermatológia pomocou kvalitných výplní na báze kyseliny hyalurónovej. Tá efektívne navracia pleti potrebné látky a jej prirodzenú pružnosť či objem. „Profesionálna estetická dermatológia v rukách kvalifikovaného lekára vie riešiť väčšinu problematických miest na tvári s úplne prirodzeným výsledkom. Od jemných až po hlboké vrásky, vrásky od mračenia či okolo očí, nosoústne ryhy, nedostatočnú hydratáciu pleti, prepady a ochabujúce miesta alebo naopak zaguľatené tvary a podbradok, nevýrazné pery a kontúry alebo napríklad kruhy pod očami,“ prezradila nám viac o zákrokoch MUDr. Barbora Brezová, ktorá je veľmi obľúbená medzi celebritami. Medzi mnohé klientky Kliniky Yes Visage patrí sama Simona Krainová, Marianna Ďurianová, Jana Hospodárová, Elena Podzámská alebo z pánov napríklad Michal David.

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Plastika jednoduchšie a šetrnejšie

Kde však so svojimi silami už končí estetická dermatológia, nastupuje plastický chirurg. Moderná estetická medicína a plastická chirurgia už dnes vie oveľa viac, za oveľa kratší čas, ale hlavne znateľne šetrnejšie. A tiež hlavne oveľa prirodzenejšie. To potvrdzuje aj tím odborníkov pod vedením medzinárodne uznávaného špecialistu a popredného plastického chirurga s rokmi praxe primára MUDr. Miroslava Krejču, Ph.D. a MUDr. Martina Paciorka na Klinike Yes Visage. Tá ponúka široké spektrum najmodernejších postupov a plasticko-chirurgických zákrokov v komfortnom zázemí moderne vybavenej kliniky. Komplexné riešenia s individuálnym diskrétnym prístupom, to sú dôvody, prečo má táto klinika mnoho spokojných klientov aj medzi našimi známymi osobnosťami a celebritami.

viac informácií teraz na www.yesvisage.sk

Nestarnúca topmodelka Simona Krainová
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Yes Visage)

Premena zadarmo

Vyhrajte si svoju premenu! Zrealizujte svoje predstavy a nechajte sa rozmaznávať profesionálmi. Súťažte o premenu podľa vášho želania so Simonou Krainovou a Klinikou Yes Visage. Podrobnosti nájdete na webe kliniky.

Súťažte teraz na www.yesvisage.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu