Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Knechtová prekvapila v exotike: Toto telo ste ešte nevideli!

Katka Knechtová vyzerá mimoriadne žensky, v Indii sa ukázala v plavkách. Zobraziť galériu (6)
Katka Knechtová vyzerá mimoriadne žensky, v Indii sa ukázala v plavkách.

BRATISLAVA - Konečne sa ukázala! Katka Knechtová (33) počas kariéry dospela od chlapčenského výzoru k naozaj ženskému imidžu. Najnovšie dokonca odhalila aj to, čo bolo doteraz pred verejnosťou skryté. Na dovolenke v Indii totiž prvýkrát ukázala svoje telo v plavkách. Za takúto postavičku sa naozaj nemusí hanbiť.

Maximálne ženská! Katka Knechtová od začiatku svojej speváckej kariéry úplne zmenila imidž. V posledných rokoch naozaj skrásnela. Kým v minulosti experimentovala s rôznymi farbami na krátkych vlasoch, dnes je z nej dlhovlasá blondínka. 

A najnovšie ukázala aj to, čo skrýva pod šatami. Ploché bruško a krivky na tých správnych miestach predviedla na dovolenke v Indii, kde bola so svojimi svetlými vlasmi pre domácich naozaj exotickou fešandou. Umelkyňa tam navyše dopriala svojmu telu aj ďalšie cvičenie v podobe jógy. „Trénovali sme päť hodín denne, snažila som sa naučiť relaxovať aj vo veľmi nepríjemných pózach. A naučiť sa viac o psychike aj o fyzičke,” prezradila Katka. 

Zaujímavé je, že pobyt v ďalekej krajine ju ovplyvnil aj muzikantsky. Všetok hudobný materiál, ktorý som mala pripravený na nový album, som po návrate z Indie zavrhla a pustila som sa do tvorby nových pesničiek. Teraz mám rozpracovanú hudobnú spoluprácu so zaujímavými producentmi zo zahraničia. Uvidíme, ako sa veci budú ďalej vyvíjať. V každom prípade som bližšie k svojim hudobným predstavám,” skonštatovala Knechtová.

Speváčka Katka Knechtová na indickom karnevale odhalila svoju postavičku.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Katka Knechtová na indickom karnevale odhalila svoju postavičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu