Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zdenka Predná provokuje aj ako čerstvá 30-tka: Skoro jej vypadli!

Zdenka Predná predviedla svoje vnady. Zobraziť galériu (6)
Zdenka Predná predviedla svoje vnady.

THAJSKO - Už nie je 20-tka! Zdenka Predná včera oslávila okrúhle 30-te narodeniny. Netrávila ich však na Slovensku, ale v ďalekom Thajsku, kde nakrúcala aj videoklip. Svoj pobyt zároveň priblížila aj fanúšikom na sociálnych sieťach. Mužov určite potešila zábermi v plavkách, ktoré jej len tak-tak že nespadli z plných vnád.

Od čias prvej šou SuperStar už uplynulo deväť rokov. Diváci tam okrem iných spoznali aj Zdenku Prednú, ktorá v tom čase pôsobila ako mladé chlapča. Odvtedy sa ale riadne zmenila a včera oslávila už svoje 30-te narodeniny. 

K tomuto okrúhlemu veku ale dospela ďaleko od Slovenska. „Oslavujem v Thajsku, točila som tu klip k singlu Bodliak,” prezradila nám Zdenka. V čase nášho blahoželania bola práve na hodine varenia. „Pripravili mi tu celkom milú oslavu aj s mini tortou. Priznám sa, že ma to celkom dojalo, lebo som to nečakala,” dodala. 

Pobyt v ázijskej krajine umelkyňa aj patrične zdokumentovala. Na sociálnej sieti zverejnila niekoľko fotografií nielen z nakrúcania klipu. Pri jednej z nich sa až žiada povedať: Zdeni, veď ti tie vnady vypadnú! 

Ak sa vám Zdenka Predná páči nielen ako žena, ale aj ako speváčka, môžete si kúpiť aj jej album Amulet. Len dnes ho dostanete so 60%-nou zľavou. A nie je to prvoaprílový žart! Kliknite SEM>> 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu