Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrycová ukázala veľké bruško, Lučenič, Vojtek a Turzonovová dcéry!

Wanda Hrycová sa zatiaľ pýšila ešte len bruškom, ostatní prítomní hrdo ukazovali dcéry. Zobraziť galériu (32)
Wanda Hrycová sa zatiaľ pýšila ešte len bruškom, ostatní prítomní hrdo ukazovali dcéry.

BRATISLAVA – Vyrazili za kultúrou! V piatok večer sa na doskách divadla Nová scéna konala premiéra muzikálu Obchod na korze, v ktorom účinkovali napríklad aj herci Božidara Turzonovová (71) a Ivan Tuli Vojtek (51). Obidvoch v hľadisku podporovali sympatické dcéry. Ratolesťou sa na následnej recepcii pochválil tiež spevák Laco Lučenič (61). Tehotná Wanda Hrycová (36) sa pre zmenu pýšila rastúcim bruškom.

Guľatí sa! Nedávno sme vás na topkách informovali, že dcéra Andyho Hryca – Wanda nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. V piatok sme ju stretli na premiére muzikálu Obchod na korze, kde bolo jej rastúce bruško v centre pozornosti väčšiny prítomných hostí. Brunetka nám prezradila, že ratolesť by mala priviesť na svet začiatkom júna. K synčekovi Artemovi by jej mal pribudnúť ďalší chlapček.

Kým Wanda si teda na dievčatko ešte počká, v priestoroch divadla Nová scéna sme stretli viacero známych Slovákov, ktorí sa hrdo pýšili svojimi dcérkami. Ivan Tuli Vojtek sa túlil k tmavovláske Zuzke, hudobník Laco Lučenič k svojej Adelke. Božidaru Turzonovoú, ktorá stvárnila v muzikáli jednu z ústredných postáv, prišla na predstavenie podporiť dcéra Lucia. Tá sa výrazne ponáša na svojho otca, herca Jozefa Adamoviča.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu