Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Jan Kraus naložil Sise Sklovskej: Stará a narušená!

Sisa Sklovská čelila Janovi Krausovi. Zobraziť galériu (5)
Sisa Sklovská čelila Janovi Krausovi.

PRAHA - Zosmiešnil ju! Jan Kraus (60) je známy tým, že hostí vo svojej šou nijako nešetrí. Inak tomu nebolo ani v prípade Sisy Sklovskej (48), ktorá prijala pozvanie do relácie vysielanej v piatok. Moderátor v programe podpichol interpretku kvôli jej veku, čo vzhľadom na jeho skorší dátum narodenia vyznelo nemiestne. Okrem toho naznačil, že hudobníčka môže trpieť psychickou poruchou.

V piatok večer na obrazovkách televízie Prima hostil Ján Kraus vo svojej šou Sisu Sklovskú. Keďže interpretka je porotkyňou v X Factore vysielanom na tom istom kanáli, dá sa predpokladať, že išlo o istú formu reklamy na spevácky projekt. Moderátor do tmavovlásky nerýpal často, ale keď už, tak poriadne. 

Prvým predmetom jeho narážok sa stala Sisina neustále dobrá nálada. „Vy ste naozaj stále dobre naladená? Ale to už môže byť až porucha!” vyhlásil Kraus. Sklovská sa po tejto poznámke nadýchla, privrela oči a začala si prezerať lak na nechtoch. Hoci sa snažila pokračovať v začatej vete, tieto detaily prezradili, že príjemné jej to určite nebolo. 

A neskôr prišla ďalšia rana. Speváčka spomenula nejaké rozhovory pre médiá, ktoré ale moderátor podľa vlastných slov nečítal. „Ešte ste ani nemohli, lebo ešte nie sú napísané,” vysvetlila mu tmavovláska, na čo on zareagoval dosť nevhodnou poznámkou: „Ja som myslel, že som ešte nebol na svete.” Tým sa pridal k predchádzajúcim útokom na našu umelkyňu zdôrazňujúcim jej vek. „Kraus sa správal ku Sklovskej ako dobytok. V podstate ju označil za skamenelinu,” napísal rozčúlene na sociálnej sieti jeden z českých divákov.

Topky.sk zisťovali aj stanovisko samotnej Sisy. „Show Jana Krausa vnímam predovšetkým ako zábavnú diskusiu, kde sa pozvaný človek musí pripraviť naozaj na čokoľvek. Jeho prípadné narážky som prijala s úsmevným nadhľadom tak, ako aj dúfam, že boli myslené a cielené,” povedala nám speváčka k svojim pocitom z tohto rozhovoru. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu