Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo strapatého vrabca krásna žena: Speváčka Katka Knechtová ohuruje vzhľadom!

Výzor Kataríny Knechtovej sa v priebehu rokov výrazne zmenil. Zobraziť galériu (12)
Výzor Kataríny Knechtovej sa v priebehu rokov výrazne zmenil.

BRATISLAVA – Dospela do krásy! V období, kedy sa Katarína Knechtová (33) objavila na slovenskej hudobnej scéne, preferovala skôr chlapčenský imidž. V priebehu rokov však vyskúšala viacero vydarených i menej úspešných experimentov. No keď sme ju najnovšie videli v uliciach Bratislavy, musíme skonštatovať, že aktuálne jej to svedčí asi najviac.

Speváčku Katarínu Knechtovú sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Spoločne s kamarátkami si vychutnávala kávičku a príjemné jarné počasie. Pozornosť okoloidúcich ľudí pútala interpretka nielen skvelou náladou, ale aj svojím zjavom. Blondínke to totiž mimoriadne svedčalo. Nečudo, v posledných rokoch totiž akosi skrásnela.

Kým v minulosti nosila Katka krátke tmavé vlasy, dnes je z nej dlhovlasá blondínka, čo jej pridáva na jemnosti. „Účesy som menila vždy pomerne často. Stávalo sa, že ľudia niekedy nestíhali reagovať na moje zmeny,” prezradila nám Knechtová, keď sme ju oslovili. „V súčasnosti to mám tak 50 na 50. Niektorí hovoria, že im chýba tá stará krátkovlasá Katka, iní povedia, že som konečne taká ženskejšia,” dodala speváčka.

Keďže rodáčka z Prešova podľa nás dozrela do krásy, zisťovali sme, či ju okolie zvykne zahŕňať komplimentmi. „Musím povedať, že v poslednej dobe ich počúvam trošku častejšie. Ono to bude asi tým, že ľudia si všímajú, že som tak pozitívne naladená a spokojnejšia,” reagovala na našu otázku hudobníčka. „Človeka také slová veľmi potešia. Ale musím povedať, že aj ja zvyknem ľuďom dávať komplimenty,” uzavrela speváčka, ktorá určite vie, že milé slová občas dokážu robiť zázraky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu