Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins prehovorila o plastikách: Aha, ako ju chirurgovia a roky zmenili!

Dara Rolins si v priebehu rokov dala spraviť prsia a nos. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins si v priebehu rokov dala spraviť prsia a nos.

BRATISLAVA - S menom Dary Rolins (41), ktorá aktuálne účinkuje v Hlase Česko Slovenska, sa už roky spájajú plastické operácie. Ako však tvrdí samotná speváčka, skalpel pocítili len prsia a nos. Pri pohľade na jej staré fotky je jasné, že v priebehu rokov sa na nej čo-to zmenilo. Posadnutosť zákrokmi však vyvracia aj fakt, že blondínka sa našťastie na seba stále podobá.

Dara Rolins sa v šoubiznise pohybuje už dlhé roky a je jej jasné, že speváčka musí na pódiu vyzerať dobre. Rozhodla sa preto na svojom zovňajšku pár vecí vylepšiť aj pomocou plastickej chirurgie. Ako jedna z mála známych osobností bez problémov priznala operácie. A odvtedy neutíchajú špekulácie o tom, kedy si naposledy ľahla pod nôž a čo si dala zmeniť.

Aktuálna koučka Hlasu Česko Slovenska sa preto rozhodla uviesť veci na pravú mieru. „Sklamem tých, čo zo mňa robia ženu posadnutú dokonalosťou a plastikami - nos a prsia vám musia stačiť. Žiadne iné zákroky na mojom tele neprebehli, po žiadnych iných ani netúžim,” napísala  na svoj oficiálny facebookový profil. 

41-ročná blondínka samozrejme vyzerá inak než na začiatku kariéry. Z dievčatka sa stala dospelá žena a matka. A aj keď podstúpila isté vylepšenia, nijako to neprehnala - stále sa totiž na seba podobá. Veď posúďte sami...

Dara Rolins od bábätka až po dospelú ženu
Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins od bábätka až po dospelú ženu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu