Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexuálne scény vášnivej Mičkovicovej: Heňa, ty si ale divoška!

Seriálové milovanie Henriety Mičkovicovej a Petra Nádasdiho pôsobí dôveryhodne. Zobraziť galériu (12)
Seriálové milovanie Henriety Mičkovicovej a Petra Nádasdiho pôsobí dôveryhodne.

BRATISLAVA - Hriešne zmyselná! Henrieta Mičkovicová (46) aktuálne predvádza svoj herecký talent v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Stvárňuje tam mrchu Inge, ktorá rada využíva ženské zbrane. Tvorcovia počinu preto umelkyni pripravili aj niekoľko posteľných scén. V nich šarmantná brunetka predvádza nielen svoje krivky, ale aj divokú vášeň.

Súčasťou hereckého chlebíčka bývajú aj intímne scény. Tie nechýbajú ani v markizáckom seriáli Búrlivé víno. S posteľným nakrúcaním sa musela v minulosti popasovať aj hlavná hrdinka Nela Pocisková, oveľa viac sebavedomia však pri tomto type záberov ukázala jej skúsenejšia kolegyňa Henrieta Mičkovicová.

Jedna zo sexuálnych scén sa objaví aj v dnešnej časti. Inge konečne zvedie seriálového boháča Maxima, ktorého stvárňuje Peter Nádasdi. Vášnivé milovanie dvojice je znázornené skutočne uveriteľne a herečka nešetrí zmyselnosťou. „Všetci sme oblečení, všetci sa pri tom smejeme a chceme to mať strašne rýchlo za sebou,” okomentovala pre topky.sk nakrúcanie seriálovej erotiky Mičkovicová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu