Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Milenky slovenského playboya v objatí: Očumovali cici aj (veľké) rici!

Na stredajšej párty sa rozhodne bolo na čo pozerať. Obzrieť si cici aj rici si prišli aj milenky Borisa Kollára - Angelika Stimová a Barbara Batorová. Zobraziť galériu (31)
Na stredajšej párty sa rozhodne bolo na čo pozerať. Obzrieť si cici aj rici si prišli aj milenky Borisa Kollára - Angelika Stimová a Barbara Batorová.

BRATISLAVA – Bolo sa na čo pozerať! V stredu večer sa v našom hlavnom meste konala párty pánskeho magazínu, na ktorej sa to hemžilo krásnymi ženami. Pozornosť prítomných pútali najmä slečny, ktorých mená sa spájajú s podnikateľom Borisom Kollárom (48) – Barbara Bátorová (22) a Angelika Stimová (18). Tie dokonca nemali problém spoločne si zapózovať. Neprehliadnuteľné však boli aj iné známe či menej známe dievčence, ktoré prevetrali svoje krivky.

Noc nabitá erotikou! Na stredajšej párty, ktorá sa konala na lodi na Dunaji, sa zišli milovníci krásnych žien a pánskeho magazínu. Súčasťou večera bol aj pomerne bohatý program. V rámci neho sa prestavili napríklad brušné tanečnice, predvádzal sa aj tzv. pole dance a burleska. Moderátorom večera bol Štefan Skrúcaný.

Medzi prítomnými hosťami sa zabávali aj viaceré bývalé playmate. Spomenúť možno napríklad Janu Minárikovú, ktorá stavila na nie príliš najlepší outfit. Minišaty z ľahkej látky jej totiž zvýraznil zväčšený zadok.

Postavičku ako lusk zato predviedla jedna z mileniek Borisa Kollára – Barbara Bátorová. Tá dokonca nášmu fotografovi zapózovala spoločne s Angelikou Stimovou, ktorej meno sa s boháčom taktiež spájalo. Nie je však vylúčené, že na párty boli aj iné zo slečien, ktoré by mali s podnikateľom nejakú tú aféru. Len ich mená teda verejnosť ešte zatiaľ nepozná...

Sledujte Topky TV: Zábery zo stredajšej party známeho pánskeho magazínu. 

Playboy party februar 2014.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu