Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris Kollár randil s Barborou Richterovou, Andrea Heringhová trucovala!

Boris Kollár a Barbora Richterová boli na rande v kine. Andrea Heringhová zostala doma. Zobraziť galériu (42)
Boris Kollár a Barbora Richterová boli na rande v kine. Andrea Heringhová zostala doma.

BRATISLAVA – Nech mňa, nic nebude! Vo štvrtok večer sa v našom hlavnom meste konala slávnostná premiéra filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká, ktorá prilákala viacero známych tvárí. Medzi nimi pútal pozornosť najmä podnikateľ Boris Kollár (48). Záletníkovi totiž nerobila spoločnosť matka jeho posledného dieťatka Andrea Heringhová (33), ale mladšia z jeho žien – Barbora Richterová (22). Žeby bol vzorom plodného boháča práve svojský Bohumil Stejskal, ktorý je hlavnou hviezdou kultového filmu?

Zaujímavý život, dostatok peňazí a ženy súperiace o jeho priazeň! Toto všetko sú atribúty, ktoré má s kultovým milionárom Bohumilom Stejskalom z filmu Dědictví spoločné aj podnikateľ Boris Kollár. Ten sa podobne ako filmový boháč nevie rozhodnúť, ktorú zo svojich žien viac miluje. Nedávno mu totiž na Plese v opere robila spoločnosť Andrea Heringhová, týždeň na to už krepčil s Barborou Richterovou.

Andrea sa na margo týchto tanečných avantúr vyjadrila, že je sklamaná a dokonca vyhlasovala, že ju už s Borisom nikdy nikde neuvidíme. A ako sa zdá, za svojimi slovami si zatiaľ stojí. Na štvrtkovú premiéru filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká totiž Kollár dorazil v spoločnosti Richterovej. Dvojica si rande v kine naplno užívala a úsmevy na ich tvárach prezrádzali, že sa cítili príjemne. Heringhovú sme v súvislosti s tým oslovili, no do reči jej nebolo. „Nemám viac potrebu sa k tomu vyjadrovať,” reagovala prostredníctvom sms správy bývalá playmate.

O čosi zhovorčivejší bol predstaviteľ Bohumila Stejskala – Bolek Polívka. V rozhovore nám prezradil, že nakrúcanie filmu po toľkých rokoch bolo príjemné. „Mám z toho úprimnú radosť. Myslím si, že sa to ľuďom páči a som rád,” vyjadril svoje pocity uznávaný herec, ktorého si práve s touto úlohou spájajú mnohí ľudia. „Keď začnú tzv. Bohušovať, tak hovorím: ‚Chlapi to nie je film o tom, ako sa máte správať, ale o tom, ako sa správať nemáte‛,” prezradil Polívka. Na Stejskalovi má podľa vlastných slov najradšej jeho spontánnosť. „Hoci používa drsný slovník, je vidno, že má v sebe silu a vieru,” dodal.

Sledujte Topky TV: Premiéra filmu Dědictví aneb Kurvaseneříká prilákala viacero známych tvárí.

Známe osobnosti na premiére filmu Dědictví aneb Kurvaseneříka.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Bolkom Polívkom, predstaviteľom Bohumila Stejskala.

Rozhovor s Bolkom Polívkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu