Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Wanda Hrycová je znovu tehotná

Wanda Hrycová a jej manžel Marek Adamik čakajú ďalšie dieťa. Zobraziť galériu (4)
Wanda Hrycová a jej manžel Marek Adamik čakajú ďalšie dieťa.

BRATISLAVA - Bude dvojnásobnou mamou! Wanda Hrycová (36) v júni 2012 porodila syna Artema. A dnes je opäť v očakávaní. V piatom mesiaci tehotenstva sa už pýši aj rastúcim bruškom. Potomka vraj s manželom plánovali, problém však majú s menom. Producentkin výber sa zvyšku rodiny akosi nepozdáva, čo spôsobuje nezhody.

Chcú ďalšieho chlapca! Wanda Hrycová a jej manžel Marek Adamik sa rozhodli, že nebudú mať jedináčika. Pre syna Artema naplánovali súrodenca a ten príde na svet už o niekoľko mesiacov. Producentka je totiž v piatom mesiaci tehotenstva. „Artem dostane súrodenca k druhým narodeninám,” prezradila pre týždenník Plus7dní. 

Celá rodina sa na príchod nového drobca teší, problém je však s menom. Artema pomenoval Marek, teraz je na rade Wanda. Jej myšlienka ale ostatných nenadchla. „Vybrala som netradičné meno a rodina s ním má veľký problém. Ktovie, ako to napokon dopadne,” povedala spomínanému časopisu Hrycová. Svoju voľbu ale prezradiť nechcela. Zatiaľ nevie ani pohlavie bábätka, ale je vraj presvedčená, že to bude opäť chlapec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu