Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Magda Paveleková smúti, zomrel jej manžel!

Magda Paveleková prišla o milovaného muža. Zobraziť galériu (4)
Magda Paveleková prišla o milovaného muža. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Tvrdá rana! Magda Paveleková (82) prežíva ťažké obdobie. V sobotu jej totiž zomrel milovaný manžel Štefan (†86), s ktorým prežila 61 rokov. Umelkyňa jeho zdravotné problémy pred verejnosťou skrývala. V utajení prebehol aj pohreb. Konal sa v stredu len v kruhu najbližších. Ako herečka prezradila, okrem smútku prežíva aj hnev. Plán bol totiž taký, že ona z tohto sveta odíde prvá a muž, ktorý sa o ňu staral ako o princeznú, pôjde na večnosť až potom. Bohužiaľ, osud to zariadil inak.

Magda Paveleková pred rokom šokovala, keď špekulovala o svojej smrti. „Tá osmička v úvode môjho veku sa mi nepáči. Cítim, že sa to blíži,” povedala koncom januára 2013 pre topky.sk. Osud jej však najprv vzal milovaného manžela. 

So Štefanom prežila herečka 61 rokov a vždy sa chválila tým, ako úžasne sa o ňu manžel stará. Máločo nechal na jej pleciach, aj o domácnosť dbal on. Magda sa však už musí zaobísť bez neho. Po pobyte v nemocnici totiž v sobotu jej životný partner skonal. Príčinou boli srdcové problémy. Pohreb prebehol v stredu v utajení pred verejnosťou. 

Umelkyňa je z jeho odchodu smutná, no cíti aj zlosť. „Som urazená a nahnevaná, že mi toto môj muž urobil. Lebo sme boli dohodnutí, že ja odídem prvá. Veľmi ma mal rád a staral sa o mňa. Ja neviem ani zapnúť mikrovlnku, neviem zapnúť umývačku... Vravel: nechaj tak, ty sa o to nestaraj. A teraz si jednoducho zmyslí a zomrie?” povedala Paveleková denníku Plus 1 deň. Zdá sa, že život bez Štefana bude pre ňu naozaj ťažký. Oporou sú jej vnukovia Andrej a Tomáš. 

Magda Paveleková s manželom Štefanom na svadobnej fotografii.
Zobraziť galériu (4)
Magda Paveleková s manželom Štefanom na svadobnej fotografii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu