Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vilo Rozboril v Jojke ešte ani nezačal a už... Prvé nezhody s riaditeľom!

Spolupráca s Vilom Rozborilom vraj nejde podľa predstáv riaditeľa Františka Borovského. Zobraziť galériu (5)
Spolupráca s Vilom Rozborilom vraj nejde podľa predstáv riaditeľa Františka Borovského.

BRATISLAVA – Nejde to podľa plánov! Spolupráca televízie Joj a Vila Rozborila (46) sa podľa našich informácií nezačína práve najlepšie. Príčinou je avizovaný projekt Súboj národov, ktorý má bývalý markizák moderovať. Anjel bez krídel vraj vystrkuje kvôli vedomostnému programu rožky. A to sa podľa našich informácií nepáči generálnemu riaditeľovi Františkovi Borovskému (37).

Vilo Rozboril si prácou na markizáckom projekte Modré z neba získal množstvo priaznivcov.  Keďže bol dlhé roky tvárou relácie pomáhajúcej ľuďom, vyslúžil si prezývku Anjel bez krídel. Situácia sa však zmenila vtedy, keď po dlhých týždňoch rokovaní s generálnym riaditeľom Matthiasom Settelem nechcel pristúpiť na pokračovanie Modrého z neba v okresanej forme. Výsledkom bolo zrušenie relácie.

Vilo preletel do konkurenčnej Jojky, kde by mal na jar uvádzať veľkú šou s názvom Súboj národov. Na projekte sa však ešte ani poriadne nezačalo pracovať a už vznikajú prvé trhliny. „Vilo to príliš moderovať nechce. S odstupom času zvažuje, či urobil správne, keď na to pristúpil. Vraj to nie je formát pre neho. Chce niečo podobné ako Modré z neba,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Po chodbách televízie Joj sa pošuškáva, že riaditeľ František Borovský nie je príliš nadšený z toho, akým smerom sa vzájomná spolupráca uberá. Keď sme sa ho spýtali, či bude Vilo Rozboril moderovať spomínanú vedomostnú súťaž, reagoval vyhýbavo. „K obsadeniu programu Súboj národov sa vyjadríme v správny čas,” povedal. Otázka, či sa Vilo Rozboril nechce podieľať na moderovaní programu, zostáva nezodpovedaná. „Nebudeme to komentovať,” znie stanovisko televízie Joj.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu