Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po odchode dlhoročných tvárí ďalšie zmeny v Markíze: Ešte sa to neskončilo!

Reflex, ktorý po novom uvádza Kveta Horváthová s Patrikom Hermanom, prechádza výraznými zmenami. Zobraziť galériu (7)
Reflex, ktorý po novom uvádza Kveta Horváthová s Patrikom Hermanom, prechádza výraznými zmenami. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Televízia Markíza hlási v poslednom období jednu zmenu za druhou. Tá najnovšia sa týka relácie Reflex. Okrem toho, že je od minulého týždňa ochudobnená o dlhoročnú tvár Pavla Bruchalu (36), má najnovšie dvoch nových moderátorov – Kvetu Horváthovú (37) a Patrika Hermana (39). No to zďaleka nie sú jediné zmeny, ktoré v projekte v týchto dňoch nastali.

Nie je žiadnym tajomstvom, že s príchodom nového generálneho riaditeľa Matthiasa Setteleho sa v Markíze zaviedli nové pravidlá. Tie sa medzi prvými dotkli obľúbenej relácie Modré z neba, ktorá sa už nenachádza vo vysielacej štruktúre. Rovnako tak ani jej moderátor Vilo Rozboril. 

V týchto dňoch sa mení aj Reflex. Najprv z relácie stiahli Martinu Mečiarovú, potom dobrovoľne odišiel do Jojky Pavel Bruchala. Aktuálne je už známa nová moderátorská dvojica. Tým však inovácie nekončia. Ako si mohli včera televízni diváci všimnúť, Markíza vysiela kompletne vynovený Reflex.

Modré priestory sa zmenili na modernejšie v odtieňoch oranžovej, zlaté logo na bielo-žlté. Priaznivcov privítala nová moderátorka Kveta Horváthová. Relácia sa dokonca spojila s nedávno zrušenou Lampárňou a do projektu priniesla ďalšieho moderátora Patrika Hermana. Tieto novinky však výrazne ovplyvnili aj vysielaný obsah. 

„Obohatíme scenáre o občiansku publicistiku, rôzne rady a servisné témy na dennej báze. Divák teda vo vysielaní nájde rovnaký počet závažných či absurdných občianskych káuz ako doposiaľ, len s jediným rozdielom: nebudú koncentrované do jedného dňa v týždni, ako to bolo v Lampárni, ale ponúkneme ich pravidelne v každom vydaní Reflexu,“ prezradila nová šéfdramaturgička Zuzana Štelbaská. Čo na tieto zmeny hovoríte vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu