Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahá Wanda Hrycová s otcom vo vani: FOTO priamo z kúpeľne!

V rodine Hrycovcov bolo očividne veselo. Zobraziť galériu (5)
V rodine Hrycovcov bolo očividne veselo.

BRATISLAVA – Odkryla súkromie rodiny! Vnuk herca Andyho Hryca (64) – Artem rastie ako z vody. Od jeho príchodu na svet ubehol rok a sedem mesiacov a na tvári malého chlapčeka už badať črty, ktoré má spoločné so svojou známou maminou. Producentka Wanda (36) si pri tejto príležitosti zaspomínala na detstvo a na sociálnej sieti zverejnila fotografiu, ktorá vás zaručene pobaví.

S otcom bola sranda! Čvachtanie vo vani je obľúbenou činnosťou každého dieťaťa. Mnohí dospelí sa preto môžu pochváliť veselými momentkami, ktoré v kúpeľni vznikli. Výnimkou nie je ani producentka Wanda Hrycová, ktorá sa ako malé dieťatko zvykla občas čľapkať aj so svojím známym tatom Andym.

Na tieto chvíle si Wanda zaspomínala preto, lebo podľa mnohých sa jej synček Artem na ňu výrazne ponáša. „Gény sú veľká vec,” okomentovala archívnu fotografiu producentka. Nezvyčajným záberom na sociálnej sieti pobavila aj viacerých priateľov. „Je to naozaj historické. Dnes sa už nezmestí do vane. Vraj teda,”  pridal svoj postreh aj Hrycov herecký kolega Pavol Topoľský.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu