Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Holá jojkárka ukázala všetko: Prsia aj »bobor« na intímnych záberoch!

Agi Gubíková momentálne účinkuje v jojkárskej relácii Kukátko. Patrí k herečkám, ktoré pred kamerou nemajú problém s nahotou. Zobraziť galériu (14)
Agi Gubíková momentálne účinkuje v jojkárskej relácii Kukátko. Patrí k herečkám, ktoré pred kamerou nemajú problém s nahotou.

BRATISLAVA – Žiadna hanblivka! Ako sme vás na topkách informovali, partička jojkárskej relácie Kukátko má novú posilu. Je ňou herečka Agi Gubíková (37), ktorá pôsobí najmä v Maďarsku, kde pred pár rokmi predviedla poriadnu dávku odvahy. V dráme Morfium vystavila do kamier holé prsia i svoje prirodzenie.

Vaše tipy

Nahota je často neodmysliteľnou súčasťou hereckého chlebíčka. Svoje o tom vedia mladšie umelkyne, ale aj také hviezdy ako napríklad Zdena Studenková. S erotikou pred kamerami sa musela počas svojej kariéry popasovať aj Agi Gubíková, ktorá sa včera objavila v pozícii čerstvej posily novej jojkárskej šou Kukátko.

Zatiaľ čo fanúšikom televízie na Kolibe predviedla zmysel pre humor, v roku 2005 maďarským divákom rovno celé telo. Agi sa vyzliekla pri príležitosti nakrúcania drámy Morfium, kde si s hereckým kolegom strihla poriadne intímnu scénu. Keďže sa dej filmu odohráva v minulosti, dávnej dobe bola prispôsobená aj ryšavkina vizáž. Pikantné zábery nájdete v galérii >>

FOTO: Agi Gubíková nemá s nahotou pred kamerami žiaden problém.
Zobraziť galériu (14)
FOTO: Agi Gubíková nemá s nahotou pred kamerami žiaden problém.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu