Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi Slovenka z Komisára Rexa úplne holá: Vrrrr, to je kosť!

Martina Štetiarová sa pri fotení vyzliekla úplne donaha. Zobraziť galériu (9)
Martina Štetiarová sa pri fotení vyzliekla úplne donaha.

BRATISLAVA - Vyzliekla sa úplne celá! Bývalá markizácka farmárka Martina Štetiarová (29) sa stáva čoraz žiadanejšou. Nielenže si zahrala v seriáli Komisár Rex, ale zároveň fotí aj jednu kampaň za druhou. Najnovšie sa dostali na svetlo sveta zábery, na ktorých po prvý raz zo seba zhodila aj spodnú časť bielizne. Pred objektívom sa objavila úplne nahá.

Takto sa ešte neukázala! Martina Štetiarová sa má v poslednej dobe čím chváliť. Nedávno totiž nakrúcala jednu z epizód obľúbeného seriálu Komisár Rex a získala aj zaujímavé modelingové ponuky zo zahraničia

Za jej úspechmi je evidentne aj skvelá postava, ktorou sa môže blondínka pýšiť. V celej kráse ju ukázala aj pri fotení v prírode. Zábery z jej pózovania sa pred pár dňami objavili na internete a sú naozaj prekvapujúce. Po prvý raz totiž Martina zhodila zo seba aj nohavičky. 

Štetiarová v premiére predviedla celé holé telo. „S nahotou mám problém,” prekvapila nás exfarmárka, keď sme sa jej na tieto zábery spýtali. „Úplne nahá sa nefotím. Dôverovala som fotografom, že na výslednej snímke nebude nič vidieť,” povedala nám Martina. No zvyčajne aj tak platí, že náznaky sú viac sexi než úplné odhalenie. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu