Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kam zmizla legendárna Diridonda? Pozrite si VIDEO a prasknete od smiechu!

Helena Vrtichová zjavne chystá veľký spevácky návrat. Nahrala totiž dve piesne, ku ktorým má už aj skutočne zaujímavé videoklipy. Zobraziť galériu (8)
Helena Vrtichová zjavne chystá veľký spevácky návrat. Nahrala totiž dve piesne, ku ktorým má už aj skutočne zaujímavé videoklipy. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Divoké pohyby, trvalá a pupok von! Helenu Vrtichovú (61) už viac ako 35 rokov mnohí nenazvú inak ako pani Diridonda. Je totiž interpretkou rovnomennej piesne, ktorá sa stala jedným z najväčších hitov relácie Repete. Po oprášení slávy v programe 90. rokov však už o speváčke nebolo veľmi počuť. No tomu je koniec. Nezabudnuteľná diva sa totiž vrátila k umeleckej činnosti a natočila skutočne zaujímavý videoklip k piesni, v ktorej ospevuje svoje rifle.

Nezabudnuteľná Helena Vrtichová, ktorá má na svojom konte legendárny hit Diridonda, sa pred viac než štyridsiatimi rokmi spevácky uchytila v Prahe. Žiadna sláva však netrvá večne a po tejto etape sa z nej stala poštová doručovateľka. Veľký comeback zaznamenala až v 90-tych rokoch, keď ju "oprášila" relácia Repete. Odvtedy však tiež už ubehlo veľa času...

Umelkyňa, ktorá bola vždy známa špecifickým imidžom - neposlušnými vlasmi, veľkými okuliarmi a absenciou mejkapu - sa však opäť pripomína. Po dlhej dobe, čo o nej nebolo počuť, totiž nahrala niekoľko videoklipov. V jednom z nich Helena ospevuje svoje rifle. „Ráno som už taká, jak pred domom mláka. Kým nahodím si fasádu, najkrajšia som zozadu. Kroky moje džínsy stále hýbu čímsi. Aj mrkváče s pukami stratia sa už rokami,“ znejú slová z úst kučeravej tmavovlásky. 

Ešte úsmevnejšia ako text je však interpretkina tanečná choreografia, ktorá dá určite zabrať kútikom na ústach. Vrtichová aj po rokoch dokazuje, že má plno energie, čo sa odráža aj krkolomných kreáciách. Hopsanie pred kamerou nápadne pripomína skákanie splašeného párnokopytníka. Čerešničkou na torte je trendy oblečenie, ktoré občas poodhalí speváčkino brucho... Veď sa presvedčte sami.

Nezabudnuteľný hit Heleny Vrtichovej - Diridonda. 

Diridonda

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu