Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pomer už neskrývajú: Pocisková a Tůma zverejnili dôkazy lásky!

Nela Pocisková a Filip Tůma priznali vzťah aj takýmito fotografiami. Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková a Filip Tůma priznali vzťah aj takýmito fotografiami.

BENÁTKY - Konečne prestali s tajnosťami! V lete minulého roka sme na topkách informovali, že medzi Nelou Pociskovou (23) a jej hereckým kolegom Filipom Tůmom (34) je viac než len kamarátsky vzťah. Dvojica, ktorú spojilo účinkovanie v markizáckom seriáli Búrlivé víno, svoj románik vôbec nekomentovala. V súčasnosti však už párik lásku neskrýva. Dôkazom sú zábery zo spoločnej romantickej dovolenky.

Nový rok vítali spoločne! Keď sa na verejnosti prevalila informácia, že Nela Pocisková a Filip Tůma tvoria pár, obaja aktéri romániku odmietali svoje súkromie komentovať. Zdá sa však, že po mesiacoch tajností sa konečne rozhodli, že svoju lásku už prestanú skrývať.

Svedčia o tom fotografie, ktoré si operný spevák zverejnil na sociálnej sieti. Na záberoch pózuje Filip spoločne s mladou brunetkou, s ktorou si užil romantický pobyt v Taliansku. „Bolo to fakt úžasné. Ďakujem ti,” napísal výstižne pod snímky Tůma.

Priznaná láska umeleckej dvojice potešila aj ich kamarátov, ktorí nešetrili komplimentmi. „Krásny pár. Svedčí vám to,” zhodujú sa priatelia Nely a Filipa. Nechajme sa prekvapiť, kedy sa ruka v ruke konečne objavia aj v spoločnosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu