Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmarkizáčka trištvrte roka tajila dieťa: Toto je jej poklad!

Bývalá rosnička Dominika Gidová - dnes už Kvasnicová - sa pochválila dcérkou až deväť mesiacov po jej narodení. Zobraziť galériu (8)
Bývalá rosnička Dominika Gidová - dnes už Kvasnicová - sa pochválila dcérkou až deväť mesiacov po jej narodení.

BRATISLAVA - Konečne ju ukázala! Bývalá rosnička Dominika Kvasnicová (27), známa z markizáckych obrazoviek ako Gidová, sa v polovici marca stala mamou. Narodením dcérky Sofie sa síce pochválila, no bábätko verejne neprezentovala. Fotografie malej princeznej neuverejňovala ani na sociálnych sieťach. Až uplynulé sviatky sa stali tým prelomovým obdobím, kedy svoj malý poklad predstavila na niekoľkých záberoch.

Dominika Gidová pôsobila v Markíze približne tri roky ako rosnička. Na jeseň 2011 sa s ňou však vedenie v Záhorskej Bystrici rozlúčilo. O to viac sa jej ale evidentne začalo dariť v súkromí. Približne rok po ukončení spolupráce sa z nej stala pani Kvasnicová a šesť mesiacov po svadbe aj mamička. 

V marci sa nám Dominika pochválila narodením dcérky, ktorá mala podľa nej krásne očká, malý noštek a roztomilú papuľku. Malú Sofiu však verejne neukázala. Po odchode z televíznej brandže sa zrejme rozhodla niečo zo svojho súkromia chrániť pred zvedavými očami. 

Dokonca ani na sociálnej sieti sa svojím dieťatkom nijako nechválila. Spravila tak až pred pár dňami, kedy zverejnila fotografie svojej deväťmesačnej dcérky. Za všetko zrejme môžu sviatky, počas ktorých trojčlenná rodina pózovala pre niekoľko záberov. 

Život Dominiky Gidovej sa po odchode z Markízy poriadne zmenil.
Zobraziť galériu (8)
Život Dominiky Gidovej sa po odchode z Markízy poriadne zmenil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu