Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkársky VyVolený už predáva výhru: Pozrite, koľko pýta za Dom snov!

Igor Džadoň vyhral dom, no predáva ho. Zobraziť galériu (14)
Igor Džadoň vyhral dom, no predáva ho.

STUPAVA - Ani sa tam neohrial! Igor Džadoň (45) v šou Vyvolení - Dom snov vyhral stavbu, na ktorej súťažiaci pracovali. Východniar však už hneď po finále dával najavo, ako naloží s nehnuteľnosťou na západe. Nakoniec zvíťazila láska k Tatrám a k mame, ktorá by si v inom kúte Slovenska vraj nezvykla. Jojkársky dom už preto svieti v ponuke realitnej kancelárie. Môžete si ho kúpiť za sumičku 139 900 eur. Ale pozor! Ešte do neho treba pekne zainvestovať, keďže nie je dokončený.

Bol mu súdený?! Igor Džadoň bol takmer od začiatku šou favoritom VyVolených. Krátko pred koncom súťaže ho však súperi vyradili. Len gesto Moniky Lombárovej, ktorá chcela odísť, ho v hre udržalo a nakoniec ho priviedlo až k hlavnej výhre. 

Namiesto radosti však Kežmarčan Igor prežíval hlavne veľkú dilemu. Nevedel totiž, čo si s domom v Stupave počať. „Ja patrím pod Tatry. A moja mama by si tam určite nezvykla,” naznačil smer svojho uvažovania v online rozhovore na topkách dva dni po víťazstve. „Asi ho predám,” vyjadril sa k osudu stavby zo šou. 

Ako sa nám podarilo zistiť, tento svoj názor Džadoň nezmenil. Už niekoľko dní totiž istá realitná kancelária ponúka na predaj práve nedokončenú stavbu z jojkárskeho projektu. Dom snov teda bude mať nakoniec zrejme úplne iného majiteľa. 

Nehnuteľnosť si môže záujemca kúpiť za 139 900 €. Okrem obytných priestorov k nej patrí aj kus pozemku. Sťahovanie však bude musieť ešte nejakú tú chvíľu počkať, keďže súťažiaci dom nedokončili. Nový vlastník ešte bude musieť investovať peniaze aj čas. A Igor si bude ďalej spokojne žiť na východe... Len o čosi bohatší. 

Igor Džadoň sa zbavuje Domu snov, ktorý už svieti v ponuke realitnej kancelárie.
Zobraziť galériu (14)
Igor Džadoň sa zbavuje Domu snov, ktorý už svieti v ponuke realitnej kancelárie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu