Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najhorší »darček« pre moderátorku Mečiarovú: Po 8 rokoch jej oznámili koniec!

Martina Mečiarová sa lúči s Reflexom. Zobraziť galériu (6)
Martina Mečiarová sa lúči s Reflexom.

BRATISLAVA - Relácia zostáva, ona nie! Po nástupe Matthiasa Setteleho (46) ako nového riaditeľa sa v televízii Markíza začalo škrtať. Polemizovalo sa aj o tom, či jeho zásahy prežije magazín Reflex. Ten nakoniec podľa našich informácií na obrazovkách zostane, no prejde nejakými zmenami. Tou najväčšou je vyhadzov moderátorky Martiny Mečiarovej (33), ktorá tento program uvádzala dlhých osem rokov.

Hľadajú jej nový flek! Martina Mečiarová sa s koncom tohto roka musí lúčiť aj so svojou dlhoročnou pozíciou. Ako moderátorka markizáckeho Reflexu totiž skončila. 

Po tom, čo v Záhorskej Bystrici začal šéfovať Matthias Settele, špekulovalo sa dokonca o nejasnom osude celej relácie. Ako nám ale potvrdila hovorkyňa Tatiana Tóthová, tento program pokračuje ďalej. Jeho vylepšovanie si ale odniesla Martina Mečiarová. Dôvody, prečo práve jej povedali zbohom, však na PR oddelení komentovať nechceli. Údajne išlo o bežné a korektné ukončenie spolupráce na tomto projekte. 

Moderátorka vraj dokonca ani neodchádza z Markízy. „Normálne pokračuje ďalej,” tvrdia v televízii. Otázka je, kam poputujú ďalšie Martinine profesijné kroky. K práci rosničky, ktorú vykonávala predtým, sa zrejme nebude chcieť vracať... Žeby úplne nový program? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu