Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Podzámska maskuje bolesť, Jackuliak so strhanou tvárou!

Elena Podzámska napriek bolesti žiarila, Ján Jackuliak ani úsmevom nezakryl strhanú tvár. Zobraziť galériu (22)
Elena Podzámska napriek bolesti žiarila, Ján Jackuliak ani úsmevom nezakryl strhanú tvár.

BRATISLAVA – Stále to bolí! Ján Jackuliak (35) a Elena Podzámska (41) sa v utorok večer objavili na vianočnej párty televízie Markíza. Počas večera si zjavne mali čo povedať. Obaja si totiž nedávno prešli ťažkými rozchodmi, ktoré ich trápia dodnes. No zatiaľ čo herečke sa jej ťažkosti darilo dobre maskovať, seriálový Igor svoju strhanú tvár neprekryl ani úsmevom.

Slovenskí herci Elena Podzámska a Ján Jackuliak prechádzajú naozaj ťažkým obdobím. Obom totiž pred niekoľkými týždňami nečakane stroskotali vzťahy, do ktorých vkladali veľké nádeje. Napriek svojmu trápeniu sa však v utorok večer umelci objavili v jednom z podnikov v centre Bratislavy. Konal sa tam totiž vianočný večierok Markízy, na ktorom sa stretlo mnoho tvárí známych nielen z televíznych relácií, ale aj zo seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú.

No hoci sa brunetka ešte pred dvoma týždňami objavila v spoločnosti utrápená a pri spomienke na svojho expriateľa Mateja Chrena ronila slzy, tentokrát pôsobila ako úplne nový človek. Svieži výraz tváre, jemný úsmev na perách vyvolával dojem, že túto kapitolu svojho života konečne uzavrela. Alebo svoje ťažkosti vie dobre maskovať. Počas večera totiž doslova žiarila.

Naopak, ťažké časy sa viditeľne podpísali na tvári seriálového Igora. Zmraštené čelo, kŕčovitý úsmev a strhaný výraz tváre sa totiž herec vôbec nesnažil skrývať. Za to, že ho rozvod s manželkou Jitkou veľmi bolí, sa totiž vôbec nehanbí. 

Herečka Elena Podzámska je magnetom na chlapov. Ako to robí, si môžete pozrieť v ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si video, ako sa naše známe tváre zabávali na markizáckom večierku. 

Zábery z vianočného večierka televízie Markíza

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu