Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Podzámskej slzy a veľký žiaľ: Emócie nezvláda ani pred ľuďmi, z rozchodu sa nevie spamätať!

Elena Podzámska berie rozchod s Matejom Chrenom ťažko. Zobraziť galériu (19)
Elena Podzámska berie rozchod s Matejom Chrenom ťažko. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Stále ju to veľmi bolí! Elena Podzámska (41) a Matej Chren (31) tvorili pár viac ako tri roky. Hoci im to v poslednej dobe nefungovalo, definitívnu bodku za vzťahom dali v polovici novembra. Dôvodom vraj bol rozdielny pohľad na budúcnosť. Herečka sa z rozchodu stále nevie spamätať. Na piatkovej módnej šou sa objavila strhaná a utrápená. O stroskotaní lásky s tanečníkom nedokázala hovoriť.

V piatok večer sa v jednom z bratislavských hotelov konala prehliadka luxusných kožuchov. Módne kúsky na móle predviedli mnohé známe ženy. No rozhodne najviac pozornosti pútala Elena Podzámska. V jej tvári sa totiž odrážalo veľké trápenie, ktorým si v týchto dňoch prechádza. Dôvodom žiaľu je nedávny rozchod s tanečníkom Matejom Chrenom

Dôkazom jej smútku môže byť aj emotívna reakcia na našu otázku týkajúcu sa Mateja. „Stále to bolí a je mi to ľúto,” povedala pre topky.sk zdrvená herečka. Viac sa však o Chrenovi nechcela baviť. Pri rozhovore dokonca potláčala plač. V súvislosti s ukončením vzťahu nedávno priznala, že kvôli zúfalstvu vyhľadala aj odbornú pomoc. „Moje spriaznené duše sú najmä moja najbližšia priateľka Martinka, moja mama, rodina a terapeutka. Bez nich by som toto celé nezvládla,” povedala týždenníku Šarm.

Herečka Elena Podzámska je však poriadny magnet pre mužov. Ako to robí, sa dozviete v ženskom magazíne FEMINITY.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu