Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Českí herci sa rozbili v Bratislave: Bujarý žúr do rána, tajné stretnutie s Turzonovovou!

Božidara Turzonovová sa po premiére stretla s Jiřím Krampolom. Zobraziť galériu (8)
Božidara Turzonovová sa po premiére stretla s Jiřím Krampolom.

PARTYSLAVA – Spojili príjemné s užitočným! V utorok večer sa v našom hlavnom meste konala premiéra štvrtého pokračovania českej komédie Kameňák. Niektorí tvorcovia a protagonisti ale zavítali na Slovensko v predstihu a ako nám Jiří Pomeje (48) prezradil, pobyt u nás si náležite užili. Pod rúškom tmy sa dokonca stretli aj s herečkou Božidarou Turzonovovou (71).

V utorok večer bol do slovenských kín uvedený film Kameňák 4, ktorý svojím dejom nadväzuje na predošlé tri časti obľúbených komédií Zdeňka Trošku. Známy režisér sa tentokrát na tvorbe vôbec nepodieľal, herec Jiří Pomeje si ale myslí, že jeho duch tam zostal.

Na pokračovanie sa nechali nahovoriť aj viacerí pôvodní herci, ktorí si nakrúcanie naplno užili. „Bola tam dobrá partia ľudí, všetci sa poznáme,” povedal nám Pomeje, ktorý tiež prezradil, že jeho kolegovia sa vo veľkom zabávali aj deň pred slovenskou premiérou. „Tiahli Bratislavou do siedmej rána. Ale ja im to nezávidím. Ja už som starý, liečil by som sa z toho týždeň,” dodal so smiechom producent, ktorý do nášho hlavného mesta prišiel až neskôr. Jeho manželku a dcérku totiž skolila chrípka a nechcel byť od nich dlho preč.

Jedným z protagonistov komédie je aj český herec Jiří Krampol, ktorý návštevu v Bratislave využil aj na to, aby sa stretol s kamarátkou Božidarou Turzonovovou. Paneláková pani Janka sa so zabávačom zvítala pred barom, kde sa konala párty po premiére filmu. Úsmev na jej tvári svedčí o tom, že sa tejto schôdzke potešila.   

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Jiřím Pomejem.

rozhovor Pomeje Kamenak 4

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu