Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spevák Miro Jaroš zomrel: Na pohreb mu prišiel iba jeden človek!

Miro Jaroš si prežil vlastnú smrť. Vo videoklipe k najnovšej piesni Navždy sám sa dokonca nechal aj pochovať. Zobraziť galériu (6)
Miro Jaroš si prežil vlastnú smrť. Vo videoklipe k najnovšej piesni Navždy sám sa dokonca nechal aj pochovať. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Žalostný koniec! Miro Jaroš (35) vo videoklipe k najnovšej piesni Navždy sám stavil na poriadne mrazivé momenty. Najprv prežije drsnú mileneckú hádku, potom prekliatie a nakoniec úplne sám zomiera. Spevák sa dokonca v tomto svojom počine necháva aj pochovať. Ako sám tvrdí, chvíle v rakve boli preňho mimoriadne ťažké. Navyše, trúchliace zhromaždenie tvorila len jedna jediná osoba. Smutné...

Miro Jaroš sa do povedomia verejnosti dostal najmä vďaka svojmu účinkovaniu v šou Slovensko hľadá SuperStar. Vtedy sa mu síce nepodarilo prebojovať až do samotného finále, no hudbe sa úspešne venuje dodnes. Aj keď v poslednom období bol vnímaný skôr ako textár a producent.

No takmer po dvoch rokoch práce v zákulisí sa spevák konečne prihlásil s novou tvorbou. A rozhodol sa šokovať. K piesni s názvom Navždy sám nakrútil videoklip, z ktorého doslova mrazí.

V snímke k spomínanej skladbe totiž prežil prekliatie, vlastnú smrť a dokonca aj pohreb. „Príbeh je celkom jednoduchý. Žena opustí chlapa, prekľaje ho a on ostane do konca života opustený. Ako jediná príde na jeho pohreb, kde mu vysloví tiché prepáč a odprevadí jeho popol do večnosti,“ vysvetlil interpret. 

Pre uveriteľnosť záberov Miro neváhal vliezť do skutočnej rakvy. „Nakrúcali sme v priestoroch pohrebníctva. Neprišlo mi to vôbec zvláštne, pretože som vedel, čo chceme príbehom povedať. Nie je v ňom vypočítavosť ani prvoplánovosť. Všetko má svoj zmysel, tak som si do tej rakvy ľahol a na pár sekúnd nedýchal, aby sme nakrútili záber,“ priblížil nakrúcanie spevák.

Ako však prezradil, nebolo to preňho vôbec jednoduché. „Ľahké to nebolo, lebo mi tá situácia bola smiešna a pokazil som niekoľko klapiek, kým sa mi podarilo upokojiť sa a zachovať kamennú tvár,“ povedal Jaroš, ktorý celú réžiu videoklipu nechal v rukách svojho manažéra. Ten sa totiž často vyhráža, že svojho zverenca zabije, a tak mohol jeho smrť zaranžovať aspoň vo videu.

Prečítajte si: Neuveriteľná náhoda: Miro Jaroš v novom klipe skončil takmer ako Timberlake

Pozite si nový videoklip Mira Jaroša k piesni Navždy sám. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu