Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ukázala guľatý zadoček a malé prsia: Česi vyzliekli herečku z Paneláka!

Jana Kolesárová sa v seriáli obnažila. Zobraziť galériu (9)
Jana Kolesárová sa v seriáli obnažila.

BRATISLAVA – V Evinom rúchu! Nahota a milostné scény sú bežnou súčasťou hereckej profesie. Väčšina umelkýň sa ale zhoduje v tom, že nakrúcanie takýchto záberov nie je vôbec jednoduché. K nim sa môže najnovšie zaradiť tiež Jana Kolesárová (34), ktorá v minulosti účinkovala napríklad aj v jojkárskom seriáli Panelák. Brunetka totiž počas nakrúcania Sanitky 2 u našich západných susedov odhodila zábrany a spolu s nimi aj oblečenie.

Seriál Sanitka sa na našich obrazovkách objavil po prvýkrát v 80. rokoch. Český režisér Filip Renč sa v súčasnosti rozhodol tento počin oživiť a príbehy z lekárskeho prostredia sa dočkali nového spracovania. Tvorcovia prisľúbili divákom viac akčných a napínavých scén, ale aj komplikované medziľudské vzťahy či milostné avantúry.

Jednou z herečiek, ktorá musela stvárniť posteľné radovánky, je aj Slovenka Jana Kolesárová. Brunetku môžu naši televízni diváci poznať napríklad z markizáckeho seriálu Horúca krv či jojkárskeho Paneláku, kde stvárnila nevestu Blichárovcov, teda Božidary Turzonovovej a Juraja Slezáčka.

V druhom pokračovaní Sanitky hrá brunetka dispečerku záchranky Simonu Mádrovú, ktorá je síce vydatá, ale vôbec jej to nebráni v tom, aby sa zaplietla s mladým kolegom. Pri zobrazení tohto vzťahu tvorcovia Kolesárovú vyzliekli zo šiat a brunetka tak pred kamerami odhalila nielen svoj guľatý zadoček v tango nohavičkách, ale aj nahé prsia.

Jana Kolesárová však nie je jedinou Slovenkou, ktorá sa v Čechách predviedla bez šiat. Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že režisér Jiří Strach vyzliekol napríklad Luciu Molnárovú. U našich západných susedov zaujali nahotou napríklad aj Zuzana Kanócz a Lucia Šipošová. Obe krásky vo svojich filmoch obnažil režisér Filip Renč.

Sledujte Panelák aj dnes večer!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu