Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Miroslav Bruise Žilka z Talentu bol online!

Miroslav Bruise Žilka zo šou Česko Slovensko má talent bol online. Zobraziť galériu (3)
Miroslav Bruise Žilka zo šou Česko Slovensko má talent bol online.

BRATISLAVA – O krok bližšie k výhre! Šou Česko Slovensko má talent pozná meno ďalšieho semifinalistu. Stal sa ním tanečník Miroslav Žilka, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Bruise. Talentovaný tanečník vám počas pondelkového online rozhovoru odpovedal na vaše zvedavé otázky.

Talentová súťaž prilákala na kastingy množstvo nadaných ľudí. Tentokrát sa bojuje o 50 tisíc eur, auto, dovolenku a možnosť predstúpiť pred porotu Britain´s Got Talent a Simona Cowella.

Štvrtý ročník súťaže Česko Slovensko má talent je špecifický v tom, že v ňom bude chýbať tzv. Veľký tresk. O osude vybraných súťažiacich budú totiž okrem poroty rozhodovať aj diváci.

Deväť postupujúcich semifinalistov určí porota po odvysielaní všetkých divadelných kôl. Ďalší vzídu na základe voľby, ktorá sa koná každú nedeľu večer. Minulý týždeň sa radovali z úspechu krásky zo speváckej formácie Forsomeone, po tomto víkende k nim pribudol tanečník Miroslav Bruise Žilka.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

23.09.2013 12:07 - otázka od peter
Old School Brothers Miroslav Žilka akurat kukam na akekej si web.stranke a kukam ved to je on maš tam moc videa vela vela videl si sa okej kuknij si mojevidea.sk zadaj si meno miro žilka a našiel som chorišku prave tu ktoru si robil hm bol som sklamany prečo si opakoval prečo si neukazal divakom čo ešte sme nevideli som zvedavy čo predvedieš semefinale dufam že nebudeš sa znovu opakovat ako pokazena platna prečo si tam vlastne išel? nerozumel som tomu ked si bol na talente vo svete to ti volali markiza či jojka aby si prišel alebo si išel sam kde maš peniaze čo ste vyhrali slovensko ma talent už si minul a nemecko ma talent tiež museli platit ? a tie si minul? z čoho žiješ miro? stavim sa že nepracuješ tak mame všetci chapat my slovaci že chceš sa zviditelnit aby tvoju školu tanečnu čo mate aby ste ziskali novych viac členov vela vystupeni a medializovat sa toto je v plane prizna sa čestne nehraj tu na nas opat chudaka ako si to urobil na nemecko ma talent
Dakujem za otazky priatelia...no musim sa s Vami rozlucit...musim ist rehabilitovat moju nohu, nech je to semifinale top. Prajem Vam krasny slnecny den. Ahojte. Bruise
23.09.2013 11:54 - otázka od džonny
otazka jedna ten simon ti povedal ano bol si na britanie got talen kedy? a čo si im ukazal aku choreografiu da sa pozriet ked tak všetci vrieskali že wow wow wow stavim sa že si robil to iste čo si predviedol teraz to iste si urobil československo ma talent prečo fakt ak si super kvazi top tanečnik prečo nezostaviš taku choreografiu ako je SALAH z francie king popping to je panko tomu sa povie tanec videl si niekedy toho typka tancovat a aj choreografie? tak mal by si žačal chlapče makat lebo tento typek salah vždy daval niečo nove a ma 33 rokov ten salah popinkar pozri si ho radim ti miro maš sa čo vela učit tvoj tanec osobne slabe nei to mnauuuuuuuuu ale do plaču byt tam porote poviem ti moj nazor a nepostupuješ hladal by som nove tvare a naozaj skutočny talent myslim to uprimne
V semifinale uvidis uplnu novinku odomna. Clovek sa uci cely zivot, to je pravda. Salah je vynikajuci a aj ma motivuje, ale kazdy mame svoj styl. To, ze sa ti nepacim ti neberiem. A makam celu svoju karieru od 1995 az dodnes a planujem aj nadalej. Ved treba si pozriet aj moj b boying a locking na youtube ...nie som iba popper.
23.09.2013 11:49 - otázka od Líba
Tak to gratuluji, musel to být úžasný pocit , když všichni 4řekli ano:). Snažila jsem se najít tvoje video u toho talentu na YT ,ale asi tam není:) Nevadí. Každopádně držím palce!
Bolo to tam neskutocne a Simon je uzasny clovek. Dokonca sme aj pokecali v zakulisi. Dakujem krasne. To co som mal na plane v Britanii uvidi aspon ceskoslovensko....moc sa tesim.
23.09.2013 11:46 - otázka od vierka
miro prečo si neišel tvojim kamaratov peto tiso čo ste dlhe roky tancovali kde si nechal peter tison tušil tak sa volal ešte jedna otazka kde maš ešte plane ist na talente ked už všade si bol nikde nevyhral mne to pripomina ako pan patrovič silou mocou sa budeš tlačit a stale otom istou patrovič aspon vie zabavit ludi stym jeho blbostami ale ty miro čo nas chceš tento rok prekvapit akou choriškou? stale tou istou čo si robil das ist supertalent nesi tak už stary nato aby si sa strapnoval? boli tam aj lepšie čisla a nepostupili to je divne a ešte nechapem tou nohou jednou ako si mohol tancovat ved ak niekto je zraneny načo si sa tlačil preboha čo je prednejšie zdravie alebo slava a peniaze ? byt TV medializovany? myslim si svoje si chamtivy a egostista to je moj nazor
Peto sa odclenil a uz niesme v kontakte...no samozrejme s Old school brothers fungujem nadalej. Pre mna je to motivujuce ist do talentovych sutazi...proste ma to naplna, no neviem ci to clovek ako ty pochopi. Ved pridi o rok vyskusat stastie a mozno to budes prave ty komu sa zadari.
23.09.2013 11:41 - otázka od Anita
Ahoj najskor ti chcem zablahozelat k postupu!Presne tak nech ukaze aj nam doma ako sa tancuje!!!!!!!!!!!Super super super fandiim ti!!!!
Dakujem Anita. Cenim si to. Budem sa snazit.
23.09.2013 11:40 - otázka od Martinka
Bolo to super že ťa poslali ludia do semifinále si jeden z lepších. bolo super že si dokázal tancovať aj napriek zraneniu. už som aj zvedavá čo dáš do semifinále. určite si rád že si postupil do semifinále?
Dakujem ti krasne. No zranenie sa stalo zial neplanovane a ja som typ cloveka, ktory ide aj cez prekazky. V semifinale nesklamem.
23.09.2013 11:39 - otázka od Natalia
Ahoj, chcela by som sa ta spytat,ze ked si bol v anglickom a nemeckom talente ci niekde na internete nenajdem videa stade.. Dakujem a drzim palce :-)
ahoj Natalia check my webpage www.miroslavzilka.eu
23.09.2013 11:38 - otázka od lubos
Zdravim seredcana. Tiez byvam v rovnakom "meste". S tou ortezou obdivuhodny vykon, i ked by sa mohlo zdat, ze pri takomto sposobe prejavu to bola skor rekvizita.Proste vytazit z minima maximum. Ale ako clovek ze Seredi si jeden z mala, ktori preslavili toto "mesto" v tom lepsom svetle.neprajnici sa najdu vsade, no ja fandim az do konca
Ahoj Lubos. Jasne, ved nemozem sa pacit kazdemu. Dakujem za podporu a tesim sa.
23.09.2013 11:37 - otázka od janka
ahoj myslim že si to ty chalan MIRO žILKA ak si zadam tvoje meno tak ti vyjdu všetke videa teraz tuto chorišku opakoval pozri sa si to ty stopercent http://www.mojevideo.sk/video/1be5a/old_school_brothers_miroslav_zilka.html prečo nerobiš nove veci ale sa musiš opakovat stale to iste
Pravda je. Tuto choreografiu som zopakoval, je moja velmi oblubena a verim , ze kopec ludi ju este nevidelo. No v semifinale bude uplna novinka.
23.09.2013 11:35 - otázka od Roland Šmajda
Hello Vyhral si raz z skupinou tak prečo nie druhýkrát sám. Veľmi ti to prajem :)
Dakujem Roland...budem sa snazit.
23.09.2013 11:34 - otázka od lula
nebolo ta nahodou vidiť aj v talentmanii?
Nie
23.09.2013 11:34 - otázka od Líba
Simon Cowell řekl ano nebo ne? a kam jsi postoupil. Nějak jsem to z včerejšího vysílání nepochopila:)
Vsetci styria porotcovia v Britanii mi dali 4 big Yeses, 2500 divakov sa postavilo ako raketa, ktora ma vystrelit na mesiac, ale nakoniec mi oznamili , ze napriek super show vyberaju niekoho ineho...bolo to pre mna velke sklamanie, ale treba mysliet pozitivne a ist vpred. Je to o stasti.
23.09.2013 11:30 - otázka od Adrián
Je ti jasné, že sa so Simonom nikdy nestretneš a Jaro ti tlačí kaleráby do hlavy? A old school brothers sa rozpadlo alebo si odstúpil a vystupuješ sám?
So Simonom som bol na kafe a mam rad aj kalerab, ved zelenina je velmi zdrava.
23.09.2013 11:29 - otázka od jaro košic
neni ti trapne stale chodit na talent ked si už bol viace krat ved človek by očakaval že ked si preletel cely svet a si sa zviditelnit tak hadam to už stačilo nechaj mladych prestor tanečnikov ktory sa tiež chcu zviditelnit mam pochopit že už sa ti minuly peniaze alebo oldcholl tvoja škola je to dost medializovana mate dost vystupenie tak nechapem načo si tam vobec išiel a ešte ktomu nohou bolavou to je ako by sa išiel lutovat
Neni mi to trapne, pretoze tanec je moj zivotny styl pre ktory som sa v zivote rozhodol a totuto cestou kracam uz 17 rokov...som tanecnik bojovnik a nikdy mi nic nepadlo z neba do ust. Pravda...chodim kade tade po talentovych sutaziach, no preco sa neukazat aj na domacej pode? A myslim si , ze kazdy ma priestor sa zviditelnit, nikomu nic neberiem. Nuz a zranenie nohy prislo neocakavane a ja sance neodkladam.
23.09.2013 11:24 - otázka od Rene
Ujo Bruise, dobra show co planujete do semifinale :-) ?
Prezradit to nemozem, ale bude to nieco na com som dlho, tvrdo a usilovne pracoval. Mozem ale prezradit, ze tentokrat tam budu vsetky tri tanecne styly, ktorym sa venujem.
23.09.2013 11:22 - otázka od VLADO sered
Miroslav Bruise Žilka. uprimne mi odpiš na sk a cz. mame tolko novych dancerov či mlady alebo stary ako je možne že ti po slovensko ma talent potom cela skupina ste boli na nemecko ma talent a potom si ako sam išiel das ist super talent a tento krat znovu sam československo ma talent 2013 krat si talente už ta to neomrzelo byt ked každy vie že robiš stale tu iste choreografie je to už prekukane a ničim zaujimave schvalne som si pozeral tvoje všetke videa a presne si to robil na talente das ist super talent presnu tuto zostavu čo si previedol dneska a čo nam predvedieš vo semefinale? to iste čo si bol aj na das ist supertalent , neni ti to trapne už tvoj tanec uprimne nič moc stale robiš vlniš rukou dookola a to iba jednou nepracuješ celym telom trhavy pop hlava ti stoji nohy nepracuje neni ta pravy poping to skor mi pripomina z 80 rokov oldchool ked žačalo sa vtedy tancovat osobne by som prial niekomu novemu čo si to naozaj zasluži skutočny talent neber to v zlom ale tvoj tanec neni tanec ale je to už stare nezaujimave a opakujuješ sa 10 rokov to iste pre ameterov si wau profik dancer by povedal nie nepostupuješ preto lebo nič nove nemaš
No to ma mrzi , ze moj tanec je nezaujimavy...nuz 1000 ludi 1000 chuti...
23.09.2013 11:19 - otázka od Sophia
Ahoj,talent nepozerávam vôbec ale môžeš mi povedať prečo si sa do tejto šou prihlásil?myslíš si že to vyhráš?
Tak dufam, ze tentokrat sa budes pozerat az do finale. Prihlasil som sa pretoze, show tohto charakteru je pre mna velmi motivujuca a taktiez chcem motivovat mladu generaciu. Moje poslanie je zabavat ludi a myslim, ze do tejto show patrim. To ci vyhram netusim, ale bojovat budem urcite.
23.09.2013 11:17 - otázka od VERONIKA
Ahoj,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať aby sa ti v živote darilo,aby si bol šťastný,zdravý a aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš a hlavne aby ťa všetko zlé obchádzalo!Pozdravujem ťa a prajem ti ešte Krásny zvyšok dňa!
Dakujem ti Veronika. Pekny den.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu