Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto ich z obrazoviek nepoznáme: Belányiová a Strculová ukázali sexepíl!

Jojkárske moderátorky Andrea Belányiová a Dana Strculová sa vo štvrtok večer predviedli v úlohách modeliek. A sexepíl z nich doslova sršal. Zobraziť galériu (40)
Jojkárske moderátorky Andrea Belányiová a Dana Strculová sa vo štvrtok večer predviedli v úlohách modeliek. A sexepíl z nich doslova sršal. (Zdroj: Topky.sk -amateri.cz)

BRATISLAVA – Wau, to sú ale kočky! Jojkárske tváre spravodajskej relácie Noviny o 12-tej Andrea Belányiová (37) a Dana Strculová (24) sa na včerajšej módnej prehliadke predviedli tak, ako ich bežne na televíznych obrazovkách nemáme možnosť vidieť. Ženské krivky, ktoré bežne skrývajú za moderátorským stolíkom, obliekli do krásnych spoločenských šiat. A boli naozaj sexi.

Včerajší večer patril ženskej kráse. V jednom z bratislavských hotelov sa konala prehliadka dámskych spoločenských rób z požičovne šiat opernej speváčky Márie Andrašovanovej. Na predvádzacom móle sa objavilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi nechýbali napríklad ani moderátorky jojkárskych novín o 12-tej Andrea Belányiová a Dana Strculová. No a rozhodne sa bolo na čo pozerať.

Jojkárky sa totiž predviedli tak, ako ich bežne na televíznych obrazovkách nemáme možnosť vidieť. Obliekli sa do krásnych plesových šiat a predviedli hriešne hlboké výstrihy. Sexepíl z nich doslova sršal. No hoci im to na prehliadkovom móle skutočne pristalo, modeling si vo svojom živote nedokážu predstaviť.

„Predvádzalo sa mi skutočne dobre, na móle som sa cítila príjemne, no samu seba si ako modelku neviem predstaviť. Som sebakritická, mám veľa nedostatkov. Napríklad som veľmi nízka, takže nič podobné nepripadá do úvahy,“ prezradila pre topky.sk mamička 6-ročnej Saskie Andrea Belányiová.

Okrem už spomínaných sa v úlohe modeliek predviedli aj markizáčka Jana Hospodárová, moderátorky Adela Banášová a Iveta Malachovská, jojkárka a zároveň budúca mamička Hana Gallová, či prokurátorka zo Súdnej siene Renáta Názlerová. Nechýbala ani speváčka Beata Dubasová, ktorá sa v týchto dňoch chystá na svoje turné Sme také, aké sme tour 2013, s ktorým zavíta do mnohých miest na Slovensku. Lístky si môžete zakúpiť kliknutím na tento odkaz prostredníctvom siete predpredaj.sk. 

Sledujte Topky TV: Zábery zo štvrtkovej módnej prehliadky. 

Módna prehliadka Maks
Prečo sa kabelke Chanel hovorí 2.55? Ako rozoznať fejk od originálu? Tieto a ďalšie rady nájdete v komplexne spracovanej knihe o móde s názvom Abeceda módy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu