Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vittekovej kráľovský dar pre Princeznú Dianu: Skvost na zjedenie za 900€!

Patrícia Vitteková vyrobila pri príležitosti premiéry filmu Princezná Diana tortu v hodnote 900€. Zobraziť galériu (14)
Patrícia Vitteková vyrobila pri príležitosti premiéry filmu Princezná Diana tortu v hodnote 900€. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Honosná bodka za kráľovským dielom! Utorkový večer patril slovenskej premiére dlhoočakávaného životopisného filmu Princezná Diana. Pri tejto príležitosti vyrobila speváčka a najnovšie aj cukrárka Patrícia Vitteková (33) tortu v hodnote 900 €. Skvost ozdobený swarovskeho krištáľmi vážil 18 kíl a jeho výroba trvala tri dni, pričom iba samotné ozdobovanie zabralo 8 hodín.

V jednom z bratislavských nákupných centier sa v utorok večer konala slovenská premiéra dlhoočakávaného životopisného filmu o princeznej Diane. Snímku, ktorá zachytávala posledné dva roky života kráľovnej ľudských sŕdc, si prišlo pozrieť mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. No najviac pozornosti pútala manželka futbalistu Róberta Vitteka.

Patrícia Vitteková sa totiž postarala o kráľovskú bodku večera – pre hostí vyrobila tortu na počesť Lady Diany v hodnote až 900€. Osemnásťkilový skvost bol zdobený swarovskeho krištáľmi a cukrovými ozdobami v štýle zásnubných zafírových šperkov. Tie Diane daroval princ Charles. Brunetka sa pri dizajne sladkej pochúťky nechala inšpirovať ústrednou fotkou k filmu. „Tortu sme vyrábali 3 dni, pričom samotné ozdobovanie trvalo dlhých 8 hodín,“ prezradila na margo sladkého dezertu speváčka.

Na premiére sa objavila aj herečka Karin Haydu, superstarista Thomas Puskailer s manželkou Abbie, či speváčka Beata Dubasová. Tá sa už v týchto dňoch chystá na svoje turné Sme také, aké sme tour 2013, s ktorým zavíta do mnohých miest na Slovensku. Lístky si môžete zakúpiť kliknutím na tento odkaz prostredníctvom siete predpredaj.sk.

Ak chcete vedieť v akých outfitoch sa dámy ukázili a čím prekvapili, kliknite si na lifestylový magazín FEMINITY.SK

Patrícia Vitteková sa pri navrhovaní dizajnu nechala inšpirovať ústrednou fotkou k filmu. Na torte boli použité krištále a ozdoby v štýle zafírových zásnubných šperkov Lady Diany.
Zobraziť galériu (14)
Patrícia Vitteková sa pri navrhovaní dizajnu nechala inšpirovať ústrednou fotkou k filmu. Na torte boli použité krištále a ozdoby v štýle zafírových zásnubných šperkov Lady Diany.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu