Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Boris Kollár má novú mladučkú milenku: Príbeh ako z telenovely!

Boris Kollár ulovil 18-ročnú Angeliku. Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár ulovil 18-ročnú Angeliku.

BRATISLAVA - Nový úlovok! Boris Kollár (47) má dve deti s Andreou Heringhovou (32), no každý z nich si žije vlastným životom. Podľa našich informácií sa najnovšie stretáva s mladučkou Angelikou Stimovou (18). Tmavovláska z dunajskostredského okresu študuje strednú školu so zameraním na obchod. Je to obyčajné dievča, ktoré nezapadá do portfólia playmatiek či mediálne známych žien, ktoré boháč vyhľadáva. Čoskoro by vraj mala začať pracovať v rádiu, ktorého je podnikateľ spoluvlastníkom. Ak sa dvojica dá dokopy aj oficiálne, bude to ako príbeh z telenovely.

Opäť sa pochlapil! Boris Kollár má momentálne na konte asi najmladší úlovok, o akom sa v jeho prípade vie. Podľa našich zdrojov najnovšie randí so stredoškoláčkou Angelikou Stimovou. O blízkych vzťahoch dvojice svedčí aj ich priateľstvo na sociálnej sieti Facebook. Boris sa tam dokonca nerozpakoval napísať mladej študentke kompliment k sexi fotografii. „Tu si kráska,” reagoval stručne, no výstižne. 

Podľa našich informácií sa stretávajú relatívne krátko, iba pár mesiacov. Keď sme dvojicu v súvislosti s touto témou oslovili, obaja najprv zvolili taktiku mlčania. Tmavovláska na správu nereagovala, hoci si ju prečítala. Nakoniec sa nám s ňou podarilo po niekoľkých hodinách skontaktovať telefonicky. „O tomto sa ja nebudem baviť. Nič vám fakt neodpoviem,” reagovala Angelika, ktorá však randenie s multioteckom nijako nepoprela.

Až po tomto telefonáte začal situáciu hasiť samotný Kollár. Ten sa ozval krátko po tom, čo sme dohovorili s Angelikou. Pritom mal priestor na reakciu počas celého dňa, kedy sme sa s ním snažili skontaktovať. „Na sprostosti a nepravdy neodpovedám. A neotravujte ma, prosím, ani v budúcnosti,” napísal do esemes správy. V Borisovom prípade však zahmlievanie nie je novinkou. Podobne aj začiatkom minulého roka popieral správy o ďalšom dieťati a o chvíľu sa prevalilo, že je Andrea Heringhová v očakávaní.

Aktuálny Borisov objav pochádza z dediny Nový Život a momentálne navštevuje strednú odbornú školu obchodu a služieb. Popri tom sa venuje aj modelingu. Už čoskoro by si však mala tmavovláska ešte o čosi polepšiť. Ako sme sa totiž dozvedeli, Boris pre ňu vraj plánuje flek v rádiu, v ktorom má istý vlastnícky podiel. Zdá sa, že Stimová práve prežíva príbeh ako z telenovely...

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť sexuálny rebríček známeho podnikateľa Borisa Kollára.Tieto krásky vám vyrazia dych!

Boris Kollár si neodpustil kompliment na Angelikinu adresu.
Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár si neodpustil kompliment na Angelikinu adresu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu