Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Utrpenie sexbomby z Trnavy: Plastika jej ničí život, nemôže vyjsť z domu!

Michaela Gašparovičová v súčasnosti (vľavo) a ako trinásťročná tínedžerka. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová v súčasnosti (vľavo) a ako trinásťročná tínedžerka.

BRATISLAVA - Pre krásu sa trpí! S pravdivosťou tohto tvrdenia sa musí na vlastnej koži vyrovnávať modelka Michaela Gašparovičová (21), ktorá si dala chirurgicky upraviť svoje prsia aj pery do neprirodzene veľkých rozmerov. Nedávno sme vás na topkách informovali, že megasilikóny jej spôsobujú nepríjemné problémy. K nim sa najnovšie pridali tiež komplikácie s ústami. Tie rodáčke z Trnavy opuchli tak, že nemôže vyjsť z domu.

Stálo jej to za to?! Michaelu Gašparovičovú možno pokojne označiť za majiteľku najväčších pŕs v našich končinách. Bujné vnady jej však spôsobujú viac starostí než radostí. Nedávno sme vás totiž na topkách informovali, že kvôli nečakaným komplikáciám bude musieť ísť znovu pod nôž. Silikónové implantáty sa totiž neuchytili tak, ako mali, dôsledkom čoho sa jej svojvoľne otáčajú.

"Putujúce prsia" však nie sú to jediné, čo Michaelu trápi. Komplikácie jej spôsobujú aj vylepšené pery, do ktorých si dala vpichnúť trvalý výplňový materiál aquamid. Pár dní po tomto zásahu si do nich nechala vstreknúť aj kyselinu hyalurónovú, čo sa jej ale kruto vypomstilo. Zákroky v tak krátkych intervaloch sú totiž veľmi nebezpečné a lekári ich neodporúčajú. 

„Opúchajú mi pery, veľmi to bolí, mám ich celé stvrdnuté. Nemôžem ani vyjsť z domu,” prezradila nám utrápeným hlasom Gašparovičová, ktorá musela absolvovať šesť zákrokov, aby jej pery dali lekári aspoň ako-tak do poriadku.

Blondínka riešila svoj bolestivý problém aj zháňaním informácií na internete. Ako vysvetlila, spomínaný aquamid dokáže narobiť komplikácie aj po niekoľkých rokoch. „Zrastie to s vašim tkanivom a drží sa ho ako kliešť. Dokonca si putuje kam sa mu zachce. Myslela som si, že mi bude po všetkých operáciách odstránený, no bola som na veľkom omyle. Je ťažké sa toho zbaviť. Mám pocit, že na Slovensku to nevie nikto spraviť. Ak, tak možno len v Amerike. Dočítala som sa o viacerých takýchto prípadoch, takže nie som jediná. Je to veľké svinstvo,” dodala Michaela.

Viacero ľudí by si v podobnom prípade zrejme vyčítalo, že takýto zákrok vôbec podstúpili. To však nie je blondínkin prípad. „Ľutujem len, že som si vybrala zlú doktorku a zlú látku na výplň pier,” reagovala sexbomba z Trnavy, ktorá uvažovala riešiť spackanú plastiku aj súdnou cestou. „Rozmýšľala som nad tým aj teraz, len neviem, či by to malo význam,” uzavrela nešťastne Michaela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu