Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Imro z Paneláku atrakciou na pláži: Kočky v plavkách išli na ňom oči nechať!

Branislav Bystriansky sa na košickej Magio pláži postaral o rozruch. Jeho prítomnosti sa potešili aj tieto mladé slečny. Zobraziť galériu (14)
Branislav Bystriansky sa na košickej Magio pláži postaral o rozruch. Jeho prítomnosti sa potešili aj tieto mladé slečny.

KOŠICE - Bol na roztrhanie! Návštevníci košickej Magio pláže zostali v nedeľu príjemne prekvapení. V priestoroch baru ich totiž obskakovala nezvyčajná obsluha. Konkrétne, herec známy z jojkárskeho Paneláku Branislav Bystriansky (41). Keďže má barman z obľúbeného seriálu množstvo priaznivcov medzi divákmi, nečudo, že sa jeho prítomnosti všetci potešili.

Branislava Bystrianskeho si množstvo televíznych divákov spája najmä s postavou svojského barmana Imra z jojkárskeho seriálu Panelák. Hoci sa umelec gastronómiou nikdy neživil, zdá sa, že v tejto profesii by sa určite nestratil. Potvrdil to aj v nedeľu popoludní, keď sa s táckou v ruke zvŕtal po košickej Magio pláži.

Prominentná obsluha vyvolala medzi prítomnými hosťami veľký záujem. „Ľudia na neho reagovali mimoriadne príjemne. Zhovárali sa s ním a chceli sa spoločne vyfotiť,” dozvedeli sme sa od jedného z návštevníkov. Bystriansky v úlohe čašníka zaujal aj mladé slečny, ktoré si drinky od neho vychutnávali s nadšením.

Úsmev z tváre neschádzal ani samotnému hercovi. „Bola to milá skúsenosť. Pracovať ako čašník alebo barman je veľmi náročné. No i keď sa mi tá práca páči, radšej ostanem pri herectve,” komentoval túto skúsenosť panelákový Imro. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu