Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapenie z Jojky: Geissenovci na Slovensko za 100 000 € za deň!

Zdá sa, že Slovensko je pre boháčov Geissenovcov akési malé. Zobraziť galériu (5)
Zdá sa, že Slovensko je pre boháčov Geissenovcov akési malé.

BRATISLAVA – Slováci ich milujú, oni na nás kašlú?! Svojrázna rodinka Geissenovcov si našla medzi divákmi Jojky množstvo priaznivcov. Zrejme aj preto televízia zvažuje zlákať nemeckých boháčov na nakrútenie špeciálu, ktorý by vznikal priamo na Slovensku. Podľa našich informácii to však s prípadnou spoluprácou nevyzerá príliš ružovo. Nároky nenásytnej dvojice sa šplhajú poriadne vysoko. Za jeden deň si pýtajú 100 000 eur.

Kráľovské požiadavky! Boháči Geissenovci sú povestní tým, že milujú okázalý luxus a všetko, čo je hriešne drahé. Dokazujú to aj vo vlastnej reality šou, kde odhaľujú svoje súkromie a prezentujú sa nákladným spôsobom života.

Príbehy svojráznej famílie mali možnosť sledovať tiež diváci Jojky, u ktorých mala táto relácia veľký úspech. Aj na základe toho vznikla na Kolibe myšlienka pre spoluprácu. „S Geissenovcami chceli nakrútiť na Slovensku špeciál, nejakých 5 dielov,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja z prostredia televízie.

Naše zistenia sme si preto overovali aj u kompetentných. „Geissenovcov budeme vysielať aj v novej štruktúre od septembra. Čo sa týka ich možnej návštevy Slovenska, zatiaľ sme sa nedohodli,” povedal nám hovorca Jojky Jozef Gogola.

Myšlienkou prilákať Geissenovcov na Slovensko bola podľa našich informácií nadšená tiež speváčka Eva Máziková. Energická blondínka sa totiž so zámožnou dvojicou osobne pozná. Aj ona sama bojovala za to, aby kontroverzní manželia na spoluprácu s Jojkou pristali. „Kontaktovali sme Geissenovcov a tiež ich výrobný tím. Táto ponuka ich potešila, otázkou ale je, ako zareagujú. Majú vraj v pláne nejaké nakrúcanie vo Viedni, ale či budú ochotní prísť na Slovensko, to sa ešte nevyjadrili,” priblížil nám aktuálnu situáciu speváčkin manažér Noro Meszáros.

Podľa našich informácií to ale zatiaľ s príchodom Carmen a Roberta na Slovensko nevyzerá príliš ružovo. „Dohadujú sa už zhruba dva mesiace. Geissenovci sú viazaní vysielaním na nemeckej RTL2 a majú manažéra, s ktorým Jojka rokovala. Ich požiadavky sú navyše poriadne vysoké. Za jeden deň nakrúcania si vypýtali 100 tisíc eur a potrpia si aj na všetok servis okolo,” vysvetlil nám náš zdroj z Koliby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu