Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prekvapenie z Markízy: Tajný románik Pociskovej a Tůmu?!

Nela Pocisková a Filip Tůma sa po seriáli zblížili aj v súkromí. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková a Filip Tůma sa po seriáli zblížili aj v súkromí.

BRATISLAVA - Herecká lovestory! Nela Pocisková (22) bola od konca minulého roka bez partnera. Zdá sa však, že sama vydržala len pár mesiacov. V kuloároch šoubiznisu sa totiž šepká, že sa už nejaký ten čas stretáva s Filipom Tůmom (35). S vyštudovaným operným spevákom tvorila najprv pár na obrazovkách Markízy v Búrlivom víne, teraz už zrejme aj v súkromí. Zblížila ich pravdepodobne práca na spomínanom televíznom projekte.

Všetko nasvedčuje tomu, že Nela Pocisková má po svojom boku nového partnera. V mediálnej brandži sa už dlhšie šepká, že sa po rozchode s Jánom Ďurovčíkom dala dokopy opäť s mužom, s ktorým ju spája práca. Tentoraz ide podľa našich informácií o herca a operného speváka Filipa Tůmu.

S tmavovlasým fešákom sa v poslednej dobe intenzívne stretávala na pľaci. V Búrlivom víne si dokonca zahrali milencov a manželov. Hoci pred kamerami bola Nela podľa scenára k Filipovi odmeraná, v súkromí je to, zdá sa, inak. Dvojica už nejakú chvíľu údajne tvorí pár.

Túto informáciu sme sa snažili overiť si u samotných aktérov. „K svojmu súkromiu sa nebudem vyjadrovať,” povedala nám zaneprázdnená herečka, keď sme ju oslovili. Na slovo skúpy bol aj Tůma. „Moje súkromie nebudem rozoberať. Ďakujem,” reagoval prostredníctvom sms správy Filip. Zaujímavosťou je, že ani jeden z nich naše informácie jednoznačne nepoprel a ani nevyvrátil.

Oslovili sme aj Pociskovej manažéra a bývalého priateľa Jána Ďurovčíka. „Nakoľko nekomentujem vlastné súkromie, nebudem sa vyjadrovať ani k tomu Nelinmu. Obzvlášť v takýchto veciach. Ale určite je všetko tak, ako má byť,” povedal nám k tejto téme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu