Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi KOČ(iš)KA: Nohy až po zem a presvitajúce tangáče!

Nela Kočišová vie, ako zvýrazniť svoj pôvab. V kratučkých a priesvitných šatách vyzerala fantasticky. Zobraziť galériu (5)
Nela Kočišová vie, ako zvýrazniť svoj pôvab. V kratučkých a priesvitných šatách vyzerala fantasticky.

BRATISLAVA - Svoj sexepíl vie predať! Nie je žiadnym tajomstvom, že moderátor Peter Kočiš (47) má po boku šarmantnú manželku Nelu (40). Polovička známej televíznej tváre sa v minulosti živila ako modelka, čo pohľad na jej krivky len potvrdzuje. Ak si navyše šarmantná blondínka vyjde do spoločnosti v provokatívnom outfite, o záujem okolia je postarané.

Je to kočka! Toto si pri pohľade na manželku Petra Kočiša povedia zrejme mnohí. Bývalá modelka je totiž majiteľkou dlhých štíhlych nôh, ktoré jednoducho nejde prehliadnuť. Blondínka navyše chodí na spoločenské akcie v outfitoch zvýrazňujúcich práve túto jej prednosť.

Pred pár dňami bola ale Nela Kočišová stredobodom pozornosti aj z iného dôvodu. Jemne priesvitné minišaty toho totiž odhaľovali viac, než len blondínkine končatiny. Moderátorovej manželke bolo pod transparentnou látkou vidieť aj spodnú bielizeň. Ako sme sa mohli presvedčiť, šarmantná štyridsiatnička preferuje provokatívne tango nohavičky.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete prečítať aj o tom, ako vytasili ženské zbrane Cifrová, Haberová a ďalšie známe ženy šoubiznisu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu