Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi kočky odstavili stálice: Toto sú nové hviezdy Markízy!

Mária Lechmanová (vľavo) a Dominika Kavaschová (vpravo) sú novými hviezdami pripravovaného markizáckeho seriálu V dobrom aj v zlom. Zobraziť galériu (13)
Mária Lechmanová (vľavo) a Dominika Kavaschová (vpravo) sú novými hviezdami pripravovaného markizáckeho seriálu V dobrom aj v zlom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Bude sa na čo pozerať! Televízia Markíza už čoskoro predstaví svoj nový rodinný seriál V dobrom aj v zlom. Ten podobne ako Ordináciu v ružovej záhrade, chce divákom prinášať niekoľko rokov. Zaujímavé je, že v rámci ženského obsadenia stavili tvorcovia na pomerne neznáme tváre. Hlavné úlohy si totiž v novinke zahrajú brunetka Dominika Kavaschová (24) a ryšavka Mária Lechmanová (24).

Po dlhoročnom úspechu Ordinácie v ružovej záhrade prichádza televízia Markíza s novým rodinným seriálom V dobrom aj v zlom. Novinka by mala uzrieť svetlo sveta onedlho, a preto herci už usilovne natáčajú. No zatiaľ čo v mužských úlohách sa predstavia televízne stálice – Tomáš Maštalír a Alexander Bárta, v prípade žien tvorcovia stavili na neopozerané tváre. Hlavné postavy si totiž zahrajú pomerne neznáme krásky Dominika Kavashová a Mária Lechmanová.

Dievčatám sa tak podarilo zatieniť aj také herečky, ako napríklad Elenu Podzámsku či Hanu Gregorovú, po boku ktorých si zahrajú. „Snažili sme sa skombinovať známe tváre s mladými hercami, dať tak šancu novým talentom a ponúknuť divákom čo najatraktívnejšie svárnený príbeh,” povedala pre topky.sk hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová.

Nové hviezdy seriálového neba sme doposiaľ síce nemali možnosť vídať na televíznych obrazovkách často, no v herectve rozhodne nie sú žiadnymi nováčikmi. Ryšavka Lechmanová si napríklad zahrala po boku Nely Pociskovej v obľúbenom muzikáli Čajočky. Tmavovlásku Kavaschovú si zas mnohí pamätajú najmä zo seriálu Panelák, kde stvárnila barmanku Mirku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu